Најздравата сексуална ориентација е никаквата. Зошто е добро да се биде Инцел? Инцелите се епидемиолошка елита. Нема секс, нема партнери, нема ризик. СПИ не се пренесуваат преку мисли и дркање. Освен ако паднат врз користен шприц или ако ги касне генетски модифициран комарец од иднината кој ќе пренесува ХИВ. Инцелството е најбезбедна сексуална пракса што постои и неправедно е маргинализирана.
Денес гледав видео за Инцели у Мичиген кои се милитантна група, и ко секој здрав прав муж се БУКВАЛНО џихадисти кои го воспеваат Путин и нели оригиналниот инцел Елиот Роџер ( типичен Чед, богат, убав, згоден али кој да им објасни, им мава спермата у глава ). И сакаат државата да им донира пари за пластични операции за да имаат шанси нешто да ебнат. Иначе, ќе ти го сватам постов за сериозен, и ќе кажам не се согласувам. Целибатот му е чарето. Лесно е да си поштен коа никој не те сака, оди не се прцај коа имаш со кој да те видам. П.С. Како и секогаш, мене никој не ме вика, ја сама си доаѓам и најбитно, сама си се испраќам. Поздрав.
Омг, невладина нека направат, ЗМИ - здружение на маргинализирани инцели. Лелеее и мене ми е омилена оваа мудрост.
Годинава научив дека не само ѕидовите туку и елките имале уши. Ова де прозори. Не ми се допадна плоштадот. Жал ми е, неможам да лажам да викам дека е убав.