Да знаат и они што е тоа Како не им здосади на секое сикс сеееееевеннннннннннн Има ли нешо шо не е булшит на тоа тиктокот да знам? Каква аверзија иам од самиов збор тикток уфф
Зошто мандарини и портокали се толку вкусни ама кората нивна, после лупење, на раце остава лош мирис? Закаснил малку.
Мислам дека после вториот дел од Knives out јасно беше дека нема потреба од трет дел. Уште помалку имаше потреба и од вториот, али јеби га.
@Mrs. right @Mumoftwo30 Фраза што им значи како meh или mid Ја користат да кажат дека нешто е просечно, океј, ама ништо посебно, ништо wow
Oh. Значи сум привлечена од католички свештеници зошто таму грд ми беше. Интересно. Интересно. Секој ден учиме нешто ново за себе.
Колку е глупо она на инста со репостување на објави, мене глупо ми е се што видам да репостнам, разбирам да е објава на која си и ти, ама некои цитати, мотивации глупости не фала ако сакам пубаво на стори ќе објавам. Ама до некаде и добро е отвараш инста и гледаш што има таму и знаеш отприлика каков е човекот. И сега јако ми е сите што ги познавам да проверувам дали репостнале нешто и да се смеам што гледаат. Најако ми видео репоснато со Мирољуб, скапа кола, исто видов репоснато едно некој билионер го застануваат на улица и го прашуваат нешто "како постана милионер" и он враќа "прашајте милионер јас сум билионер" и ова чудо репоснато од над 300 луѓе. Друго смешно ми беше од дечко што буквално ништо не тренира има 200 кг, репоснато видео нешто како девојка кажува "дечко ми е боди билдер" и се смее тој другиот и покажува дека тој е боксер, ја разбирам поентата на видеото ама друже ти ништо не тренираш што те погоди за да го репостнеш. Забавно ми е барем си се смеам, ама глупо е така да се фалиш со туѓо нешто. А она што можеш да гледаш предложени видеа на некој друг ми се допаѓа си споделив е со дм да гледаме, одма знаеш што гледа другиот. И ако не сака да сподели знаеш дека нешто недозволено гледа.
Добро бе, зошто сте вакви скапани,ветувате нешто а не го исполнувате. Некој се надева на вас,чека на вас бе да ви ебам мајката на скапаните гниди. И после зашто не верувам никому...ете зашто....
Драги форумџии, со голема чест и почит, сакам да ве поканам на следниов гест.Однапред ви благодарам многу.
Не знаев дека на вакво време е модерно да се носи капче со сенка...па дур и навечер. Im so old-fashioned.
За 30 минути чет гпт ми ја заврши работата денес уште потрошив толку на комуникација со пораки и емаили. Ми заврши работниот ден денес. Ќе одам да се прошетам.