Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Reachel

Reachel Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.903
    СДК дека не знам што да кажам :D
    Се шалам, нека ни е аирлија новата платформа,мене искрено ми наликува малку на фејсбук ама фемина си е фемина и фемина ќе си остане фемина.... колку само фемина, much femina! :D

Нека се множат мислења во сите теми,

имајте најубава вечер. :l:

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Си го сакам кучето највеќе на свет. :inlove:
    Мало, бело крзнено топче. Наутро ми е мака кога ќе се разбудам, спие толку слатко спие до мене, а јас морам да станам. :doh: Па, и кога ќе ја видам таква сонлива, ме гледа со половина око, ми доаѓа да ја гушнам и да си заспијам со неа. |-)
    А, пак кога се враќам од некаде, живи радости е. Прво, не ме ни погледнува, лута е бидејќи ја оставив сама, па потоа ќе се гали, па во дворот ја галам и моча од радост. Потоа легнува некаде, па потоа се тркаваламе на креветот.
    :l::l::l:

На Ivy89, Waka-waka, Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.977
    Ај некој нека ми напиши нешто на профилот да видам дали ми функционира:D Не знам дали имам ставено забрана да некој ми пишува па да проверам. Што да е чкртнете нешто.

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.876
    Допаѓања:
    101.903
    Мојава половина веќе крчи,го гушнал даљинското, (инаку обожува да биде шеф на дневата соба),уште знаменце да му закачи на троседот.
    И во една таква опуштена атмосфера му пристига порака на мобилниот.[​IMG]
    Моментално го земам телефонот,ја читам пораката,Вип го опоменува...ми олесна...[​IMG] .

На bittersweet, Mishela, kala21 и 21 други им се допаѓа ова.
  5. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Работи кои се трудев да ги оставам во минатото, се вратија да ме тапкаат по рамово...

На MademoiselleB, Umbrella22, EMoonlight и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.770
    Сакате да си го поттикнете скриениот талент во себе за гимнастика и правење пируети? :wasntme:
    Само угнездете си се најудобно што можете под ќебе, на кауч у дневна со претходно ставено далечинско на спротивниот крај од масата... :rofl:

На bittersweet, Ivy89, sweet-cherry и 12 други им се допаѓа ова.
  7. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.756
    Сакам да кажам дека сум пресреќна за форумов! Сега е поуредено, малце од почеток додека да се најавам се збунив, но супер е! Ми се допаѓа! И да се надеваме дека одсега ќе има повеќе контрола и нема да има толку многу тролови како порано! :)

8. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    СДК дека многу од членовите на форумов наеднаш ги снема незнам зошто ама некако ми е празен се истите луѓе се вртиме :|

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Арно велам, не значи дека ако човек каже негативна критика за некои работи дека е лош или не ги поднесува другите, ама не сите гледаат со исти очи.Како беше она „ да ти ги дадам очиве, па види како делува да се гледа со други очи“, само секој си е различен, така да секој има различни начини на перцепција.

На MademoiselleB, tessie, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Да се пофалам,денеска се роди мало бебенце,но е без именце.Утре КУМАТА @Cvetetto ќе му го даде именцето,а ни самата незнае кое.:angel:Се надевам ќе најдам некое убаво,македонско,ретко именце.Момче е,прво па машко.

На Ivy89, Lella и Mahidevranfan им се допаѓа ова.
  11. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    @Bridget забрана имаш ставено, неможи :)

На Bridget му/ѝ се допаѓа ова.
  12. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.117
    Допаѓања:
    34.626
    Ме фаќа страв, утре е првиот колоквиум...се надевам дека ќе решам се како што треба.
    Држете ми среќа :)

На sweet-cherry, eliesaab, Elennaa и 6 други им се допаѓа ова.
  13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Што убаво било да ги пратиш моиве некаде на шетање :wasntme: Да ти е мерак после да ги пречекаш.
    Им најдов убав аранжман, им резервирав, им средив сé што треба, пасошите во џеб, куферите во кола и чао пријатно. Ни беше пусто дома неколку дена, редовно ни се јавуваа од хотелот, ама не е тоа тоа.
    И ете ги пред некој ден доаѓаат дома, со една торбица плус :lol:
    Јас мислам ќе дојдат со по некое сувенирче, а тие - џемпери, џемпери, блузи, тренерки, пижами... мајка ми заглавила по бутици. Татко ми па се заборавил кога купувал тегли со мармалад - сега имам од сите можни вкусови. Зимницата е докомплетирана. Да сум му правела колачи со мармалад :D
    Си викам: Добро бе, ве пративме во хотел со 4 ѕвезди, нема што нема во него, вие на шопинзи одевте? А мајка ми: Да ти кажам право, ни фатија око неколку уметнички слики за во дневна, ептен беа убави, ама никако не можев да направам комбинација од две и се откажавме. Од тука ќе купиме.
    Е арно викам, уште тие фалеа да ги довлечкате.

И ете така, со нови џемпери и нови вкусови мармалад - спремна сум за зимава :party:

На Nate.Shadows, bittersweet, Mishela и 21 други им се допаѓа ова.
  14. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    СДК пред една година на овој ден, ептен се изглупирав.

Инаку, знаеш дека форумот се реновира кога имаш најмногу инспирација. А кога ќе се пушти, цел мозок тисе блокира. Ај можеби од шокот ми е.

На Yowannty, AziskaStrslenka, Mahidevranfan и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Dreams.678

Dreams.678 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    60
    Awawawww искрено, многу се изненадив кога го видов новиов форум, многу интересно, ми се свиѓа, малку глава ме заболе од многу нови работи али нмв.
    - Не знаев каде да се најавам инаку, едвај го најдов таму на ќошот.
    - Одкоа се најавив, глеам некое крукче таму а тоа да ти било светот, нешто како известувања. Имаше бројка 3...Хм мајката, па ваљда немам јас известувања 3?!?
    Туку уклучувам и коа глеам сум била наградена со некои со трофеи..:^)
    Од кај па сеа награди...Ау, сум го скршила мразот, и имам 10 мислења, браво за мене. :party:
    П.С. Конечно исвестувањаа оф одамна чекав на тоа и мислам дека стварно требаше да се стави.
    - И смајлињава малку се изменети, ама може се и поубави.
    Во секој случај убавоо, многу ми се допаѓа, супер, ќе ми треба 1 месец да се навикнам, ама океј, ќе ми биде океј. :D Многу по совршено, многу попрактично и полесно за употреба е форумот сега, мило ми е.
    Со здравје да си го користиме, цела ноќ ќе разгледувам и откривам.
    Поздрав.

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    СДК сега ми е поинтересно да сум активна на форумов .. :emo:

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dreams.678

Dreams.678 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    60
    Пак јас..^_^
    - СДК Кога пред некој ден ги разгледував ова мислењава мои, се запрепастив искрено...
    Сум пишувала на латиницаа бе, замисли :fubar: :headbang:..Па незнам таму за страшни приказни, дали некој духови има по дома..Офф, :tmi:. Леле глупости. :doh: Нема врска, сериозно нема да ми замерите, тоа беше одамна, кога уште бев почетник. :D

18. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
  19. butterfly4

butterfly4 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    528
    Wow WOw i uste edno najgolemo WOOW!!!:P
    Wb dear Femina,miss you!:!:8)
    Одлична промена,освежувачка а и многу се изненадив со овие известувања од десна страна,те обожаваат,те сакаат,имаш паметен ум или како беше хихи иако појма неам што означуваат,многу се израдував,како мало детенце:wasntme::rofl:.А кој тоа жити се,знае некој ?:drunk::D

На Ema28 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    заборавив какво цветче имам (facepalm)