Што се деси? Ако било така, модераторката згрешила. Не може модераторка да одлучи дали нешто е навреда за Нина кога не е Нина.
@FlirtBerry @nextredstyle Зборува за коментарот на Tam4y во Најужасен состанок, кој си стои, како реакција на мислењето на Нина. Избришан е само коментарот на Нина после тоа, т.е немаше друга драма, а не дека и ова е драма, ама ај
Ааа, значи убаво сум разбрала. Малку по остар коментар е, али на крај краеви не е пак некоја голема навреда. Ако сите се лутиме и си одиме од форумов за некоја критика... И мене ме направија неписмена дека ѓ употребувам, па еве се поправиввв...
Нејзиниот ли дечко беше тој што не сакаше да и помага по дома? Може од тоа е изнервирана па затоа при срце си го сфати коментарот…
Да, да. Девојката стан што имаше си купувано, а живее со дечко и моментално. Може ја промашил вц-шољата и мочкал на плочки па и затоа што викаш нервозна е.
@arwen93 Се согласувам Коментарот не е толку навредлив, колку што е малку повеќе директен. И мислам дека Нина најверојатно малку поемотивно го доживеа. Сепак не треба да си оди заради ова од форумот воопшто, што вели Старк, после толку закачки и тролање Бидејќи на крајот од денот, коментарот на Там4у не беше кажан со лоша намера, туку малку на подиректен начин да и го отвори очите, за да види каде Нина греши во размислувањето. Односно, сакаше да и укаже дека не треба да дозволи некој да ја третира лошо, туку да има малку повеќе самопочит. Бидејќи тоа со лукот не е пребирање како што мисли таа, туку исправна одлука
Прави драми - трола, многу поригорозини и подлабоки навреди трпела, ама изглеа не е нешто расположена вечерва и при срце си зема.
Какви навреди се упатувале овде па никому ништо, ова кон неа е гола вода. Јака работа ако си оде, секако ги тролаше сите
Ма и двете се минус. Изгледа на членката не и пречи да биде со човек кој на прв дејт мириса на лук, а и пречи човек кој не и помага во домашните обврски. Не знам каков човек мисли дека е човек кој оди на прв дејт со неподнослива миризба, уште првата слика за него кажува каков е. Сигурно дома кога ќе и се шета нема да и мириса на парфем.
Па шо, у право е. Земи вака јака на карактер биди па со цимерот збори, собери си ги парталите и иди си. Кои кринџои.
Замисли станува сабајле пред тебе и те буди "женооо станувај доста спиеш, дај излупи ми лук, кај ми е лукот, како да не знаеш дека мора сабајле пред мене да станеш и да ми спремиш лук". Или вечер најаден лук легнува до тебе и те тера да сте свртени еден ко друг и ти диши во уста.. Не треба Нина тоа како навреда да го разбере, не беше кажано за да ја навреди..