Замисли станува сабајле пред тебе и те буди "женооо станувај доста спиеш, дај излупи ми лук, кај ми е лукот, како да не знаеш дека мора сабајле пред мене да станеш и да ми спремиш лук". Или вечер најаден лук легнува до тебе и те тера да сте свртени еден ко друг и ти диши во уста.. Не треба Нина тоа како навреда да го разбере, не беше кажано за да ја навреди..
Поголема вистина, нема... Превземено. Жени се спремни да раѓаат деца, со цел да зароби маж што неќе да ја венча И ПОСЛЕ МАЖИТЕ НЕ ЧИНЕЛЕ. Не бил зрел за обврски. А дур ти кажуваше у фаца неќе деца и неќе брак зашто одбра баш него да го лажеш дека пиеш контрацепција? Мислеше за тебе ќе се смени, нели? Смири се "Моника Белучи" не си ти ништо посебно некој за тебе да мења живот. Мислеше ќе лае ќе лае и ќе легне на брашно? Од дома ќе го замараат да те земе ради детето? Во 21 век? Маж ако те сака и без дете ќе те венча. И со туѓо ќе те венча. АМА АКО ТЕ САКА.
Зарем постојат жени што би го направиле ова?.. Бљак Па дете треба да е од љубов. Детето е пола ти пола тој што го сакаш. Не е нешто со кое што го спасуваш бракот или го држиш мажот у раце.
Да беше јака на карактер ко што глумета по форумов немаше да биде куќна помошничка и да му чисти г*мни на тој .
Се ежамм на самата помисла… Оригинал парфем од 300€! Чекај може на некој миризбата на лук му е афродизијак
Нек ти јутро мирише на мене работава. Ужас невиден. Најголема некултура е смрдеа на лук и кромид. Одлика на не хигиена.