Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Јас не сум ни сигурна дека ова е литературен збор... подобро би изгледало само следи.

Ај нека биде некој тука добар да ми каже ми дали ми стои дека сум онлајн... Не би требало, ама да се уверам :wasntme: Леле колку се безвезе и фејкерски емотиконите... ццц...

2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.412
    Не те покажува уклучена, само кај тебе тоа така стои :D

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.189
    Допаѓања:
    27.429
    ^Не си онлајн.Мислам не покажува дека си.:nod:

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.425
    Допаѓања:
    127.087
    Не се чувствувам повеќе убаво на форумов:(Како да сум некаде на некој друг свет,дури и срцево не ми дава да се искажам а толку имам да кажам.....или ми треба време да се навикнам и се ќе биде по старо или помалку ке дремам на фемина:lol:

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Vintage.girl

Vintage.girl Нов член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    4
    Можам да бидам ангел, да те давам од љубов, грижа, но можам да бидам и ѓавол, да те убијам со мојата рамнодушност и да бидам приморена да ја покажам мојата лоша страна. Ти одлучуваш која страна да ја покажам. Во последно време, соочувајќи се` со суровиот свет и безмилосната реалност, чувствувам како нешто во мене ме води кон лошата страна. Се` води борба во мојата душа и тело, борба меѓу она што јас сакам да бидам и она што другите и општеството ми велат да бидам. Надежта се` уште гори во моето срце, вербата во подобро утро. Сепак, надежта последна умира.

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Portishead

Portishead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    742
    Добро ве најдов.
    Се зачленив во момент на силна анксиозност. Се надевам дека има место и за една ваква, кревка и несигурна личност која што пробува да се пронајде себеси во своите луди емоции кои што ја водат на многу погрешни места,додека животот уште посилно ги разбранува нејзините неконтролирани страсти.
    Како и сите од вас,не сум совршена. Но се надевам дека ќе ме прифатите.
    Добра ноќ.

На Someonespecial, S.J.Parker, anichka94 и 23 други им се допаѓа ова.
  7. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.541
    Само јас ли се чудам со ова?на пример на FB кога ке стават профилна слика со дечкото или девојката демек така покажуваат колку му значи или незнам:?:,јас не ставам профилна слика со дечкоми ,сигурно помалце ми значи:D,или друга варијанта денес е свадбата на младите и едвај чекаат по две недели или месец незнам како оди да му ги дадат сликите од свадбата и гледас профилната зетот и невестата cover photo зетот невестата и сите рипнати во вис и албум мојата свадба од 100 и кусурот фотографии, абе љуѓе , и на крај ми текна на една грозоморна фотографија што се вртеше неколку дена уназат ,значи зетот како го држи убиениот зајак а невестата пушката:@ па љуѓе ако немате идеа за фотографиите немојте животните на душа да ги земате :fubar:.
    Сликата моментално неможам да ја најдам крајно запрепастувачка глетка .

Последна измена: 30 октомври 2014
    На Lella, mims-89, blackstyle и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.853
    Допаѓања:
    15.886
    Најмногу им се восхитувам на оние личности кои имаат свој став и цврсто стојат на страната на правдата, а притоа да не потклекнат под туѓо влијание :clap:
    **
    За жал уште ги има оние кои според мене може се‘ да бидат освен луѓе.Да се крене рака на мало маче, секој поминувајќи покрај него да го удира.Од зградата никој да не го сака како да е нешто кое не припаѓа таму.Среќа во несреќа е што само една совесна жена го зела мачето, го нахранила и го сместила привремено кај нејзе.Мило ми е што се сетила на мене и ми го донесе, така да од сега има нов постојан дом.Премногу се радувам кога можам да помогнам.Можеби за некого ова не е голема работа, но мене многу ми значи. :nod:

Добра ноќ на сите :hug:

На Ivy89, MademoiselleB, Snow-Star и 8 други им се допаѓа ова.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.541
    Допаѓања:
    35.219
    Сакам да кажам дека вистината секогаш излегува на виделина, па колку сакате трудете се за да се сокрие.
    Добра ноќ мили мои. :hug: :f:

На Lella, Someonespecial, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.287
    Сеуште најголем проблем кога и да одам некаде ми е како да спакувам се во еден куфер:sweat: Хмм а може ова ќе ми притеба, уф ама за тоа ми требаат и други чевли... Ништо не го го носам... Ама така добро ми стои... Ама нема место:swear:

А јас мислев сум пораснала, а ете ме пред куферот ко разулавена тинеџерка... :headbang:

На bittersweet, sweet-cherry, Barbie20 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.412
    Пред скоро 2 месеци нели го напишав ова ( http://forum.femina.mk/threads/Сакам-да-кажам.20502/page-492#post-2176761 ), епа да ете таков момент и таква личност се појавија.. :lol:
    Нештата се променија во мојов живот, исто како и форумов. :D
    Ништо не стои во место, иако можеби не забележуваме се се менува. :)
    Ниту водата седи мирна, ниту работите, се е променето дури и саатот ете ни се смени. :rofl: :rofl:
    And wish me luck, ќе ми треба утре и наредната недела. :l:
    Ве сакам феминки:hug:, имајте добра ноќ, иако не си легнувам сеуште, па не е ни полноќ, рано е, ноќта допрва започнува. :P :)

На S.J.Parker, Yowannty, Juicy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.090
    Допаѓања:
    44.401
    Никогаш нема да сфатам каква цел имаат оние кои се себични,алчни,ладнокрвни...Како може воопшто некого да не го заболи тагата на блискиот...Премногу очекувам од луѓево,да се осмелам така да ги наречам,бидејќи не се луѓе во вистинска смисла на зборот.Знам дека никој не е совршен,секој греши,но свесно да се повторува истата грешка одново и одново и притоа да се повредуваат останатите,е тоа не го разбирам.До каде ќе стигнеме со волку злоба и омраза не знам.Најчесто си навреден од оние од кои најмалку очекуваш.На многу луѓе најважна цел им е да нанесат што поголема штета и злоба на останатите.Проклети да се :@ Немајте високи очекувања,на крајот можете многу да се разочарате.

На luci22, eliesaab, QweenSM и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    „Заследи“ ми е збор на денот. Навистина. Јака опцијава, ме асоцира на...

:lol:

На luci22, calliope, MademoiselleB и 20 други им се допаѓа ова.
  14. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    275
    сеуште се чудам на народов или подобро речено на овој мојов дебил... како може така бе ??? епа не попуштам, милион пати имам кажано јас кога зборувам не тропаат камбани ти мислеше се заебавам ???? епа мисли си ми е гајле.. нека ми те чува мамичка дома.. се почна од една твоја грешка и мислам дека и поради неа се ќе заврши.. ама за арно нека е... добро вика песната на Владо Јаневски секое лошо за добро е.. што и да е ќе помине... и почнува да поминува ... ама мене нема да ме боли.. доста ме болеше до сега,,, заради тебе и твоите постапки сум нова личност која ќе почне да гледа на работите на друг начин......

15. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Bezveza mi e forumot nesto, poednostavno po ubavo bese. Taka nesto cackali mackali e. Ste mozele samo izvestuvanjata da gi dodadete. Sega i koga ke go napustam razgovorot (citaj brisenje na licni poraki) ako mi pisat, pak kemi se vratat porakite. A i nejkam da mi stigat izvestuvanja po mail.
    Ps. Se naklukav blago pred spienje, ke mi ripne sekerot.

16. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    402
    Допаѓања:
    1.265
    Аиии розееевоо е сее :inlove:.Ми се допаѓа вака форумов,интересен е и прегледен..Само малку се разочарав кога помислив дека смајливо е балерина (poolparty)
    Тукуу да си се навратам на тоа што сакав да ви го кажам. 8-|
    Денеска луѓенца ,на сред час ни влезе глушец,да да глушец :nod:.И така во рок тишина (знам дека беше рок темнина :$) се чу еден силен врисок...во рок од две секунди целото одделение на нозе...
    Но,не не е смешно ,жално е ..во такво угледно училиште да врие од глувци.Па дури и убиените ги ставиле на сред ходник...
    И жално е да нема кваки на вратите во вецеа,да смрди во соблекувални,да си кинеш фармерки на скршени столчиња..Направија се,само училиштата не ни ги поправија...
    Ајде јас отидов да спијам,утре ме очекува интересен ден..

Ве сакам :hug::o

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Оти цело време го тупам со пивото, да кажам дека млекото ми е сепак прв омилен пијалок! 8)
    И да, го пијам само со 3.6% масленост. ]:)

Еден кома шест проценти, демек било диетално.
    Па и три кома шест ако му ставиш вода ќе стане диетално, бе. :D

Ама стварно не сфаќам. Диетална кока кола, бе! Или пијам кока кола, или ич не пијам. :D

Или диетален мајонез, без јајца.
    Еми, ако нема јајца, шо имат? Имат немат, немат имат. Глупости бре, само хемикалии.
    Се знае што е мајонез, жут. А не павлака да јадам. Ако сакав павлака, павлака ќе си купев. :D

Можда сум ем шуто, ем боде. Али стварно, бе. Диетално било. :^)

На bittersweet, luci22, kala21 и 19 други им се допаѓа ова.
  18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.889
    Допаѓања:
    23.887
    Здраво,јас сум Срцка дваесе и осум,најголемата биологичарка на сите времиња.

Час Биологија не е час Биологија доколку Срцка не тресне некоја глупост.:yawn:

Денес професорот прашува нешо као како се вика тој процес додека младото е во утробата на мајката,додека расте и ученикот што одговара за оценка се нервира у највише,ама јас настапувам тука да го објаснам одговорот нели.И професорот вели „Ајде биологисти,туууу“ и јас со напрчен нос,ко пушка велам „Бременост.“.

Професорот:

И,исто така пред некој час,збориме нешто за птици ама сме стигнале до цицачи и професорот почнал да зборува за човек.И прашањето беше нешто зошто е потребна постојана телесна температура,и јас ко од Марс падната реков „за подобро да летаат“.

Сите други:
    Е,така Срцка си ја оформува оценката по Биологија,за греота е професорот што ме слуша секој час како тропам по нешто :D

#BiologistForever

На Sunshine.Sunshine, Lella, Juicy и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Замолувам некој од Битола да ми пише ЛП :)

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.042
    Допаѓања:
    165.002
    Кај се добива потврда/сертификат за следниве квалификации:
    - способен за работа во стресни ситуации
    - динамичен и логичен
    - насочен кон изнаоѓање на креативни решенија за проблеми
    - темелен и инаетлив до решавање на проблемот

И нус продукт- во себе паничи како Миле Паника, му се јаде џигерот и слабее 2 кг во еден ден од нервоза.

Никаде? Ооо.. рак се добива од тоа нема серификат? ;(

На S.J.Parker, Daydream, Candid и 3 други им се допаѓа ова.