Ми имаат кажано и за човек кој останал без едното око, па пак неговото семејство ги пукало секоја година. Не се нормални, бе. При толку лекции и лоши последици да не престанат, е стварно чудно. Казните мора да бидат поригорозни.
Никад не замислив дека ќе се заљубам во човек од една култура што никад не ја сакав. Цел мајндсет ми се смени сега. Сите коцки паѓаат кај што треба. И се се случува со причина. Промената е скриен благослов.
Убаво е чуството кога на коледе утрото на врата ќе дојдат мали деца коледарчиња, распеани и весели како ангели Шират позитивна енергија и топлина, пропратено со магијата што Божиќ и Нова Година ни ја носат Кога ќе видиш вака враќа во детството кога шетавме за коледе ко мали, иако како Gen Z ние се помалку го правевме ова. Среќен Бадник на сите
Ја многу се извињавам што на денов ќе пцујам али притисоков ми отиде 200. Сабајлево отварам соц. мрежи и насекаде ми излегува ова од Индија каде мурал со нацртани женски силуети во јога пози со чиста уметничка намера, биле ишкртани во просторот меѓу нозете. Јас дури прво помислив дека ѓубрињава дрканици фрлале ама најверојатно е со боја. Па пи*ка ли му матер више, и жени и деца и баби и животни и обични цртежи више не се безбедни од вас. И Абе до облеката е, абе не се шетај навечер сама, абе не го провоцирај. Ако може они нека не провоцираат со вакво понашање зашо сами си го бараат да ги реши некој да не трошат воздух само. Мрш.
Во светлината на Бадникот срцата тивко се отвораат Мир, љубов и надеж -таму каде што Христос се раѓа. Среќен Бадник. Христос се раѓа.
Де ма па и ти, шо се чудиш тие се лапаат со жени на билборди и го онанираат истовремено на сред бел ден, не си знаела?
Читам написи за млади луѓе, тинејџери кои во пожарот во Кранс-Монтана покажале несебична храброст, емпатија и зрелост клучни за спасување на многу животи....на ист/сличен начин како пожарот во дискотеката Пулс во Кочани... Додека постојат вакви личности за човештвото има надеж Секој чест за родителот, но и за нив
Го поминувате цел живот третирајќи ги најблиските ко лајно, на успеси им се серете оти пукате од љубомора, се мажите и жените со сила и прајте деца шо не ги сакате и после се чудите зашто сте во старечки дом, зашо никој не ви дига телефон и зашто својата крв те мрази. А цел живот ви се можело да прекинете со тие гнасосани понашања ама ви било убаво и продолжувавте. Треба човек од рани нозе да разбере дека никој за ништо не ви е крив. Сам си одговорен. Без разлика колку жИвОтОт бИл сУрОв со вас. Не сте посебни. Воопшто. Дојде до поента каде што ми е страв да кажам или споделам среќа. Толку љубомора, "ама што ако, сите го напрајле тоа" Па мајка ти е...м негативна. Све ми уништувате. Анонимци онлајн ми посакале подобро од вас, дома шо ми седите, во место што јас ви го плаќам и чувам. И зад сцени ќе се молат да пропаднеш и све што си изградил да потоне. Ебате ненормалните
Сдк, аутокорект да се забрани. Ко ќе прочитам што си искорегирал во мој пост, ми иде око да му извадам.шо дека нема очи Еве го пак, место сдк ми пишува - сок
Јас со аутокорект сум понеписмена од то шо ми е основно ниво. Зато: Rawdogging it од ко имам телефон.
Не ми е јасно сликањето на бадниковите трпези и споделување по социјални мрежи. Зошто? Да видат луѓето што сте спремиле за јадење? Гледајте чудете се? Што? Зошто? Среќен Бадник, за Многу Години
Дека традиционални христијани де. После ко ќе проверува тајната полиција, ааа Лина на Голи оток, не е христијанин, не ја сликала масата. Што уште нема да извади интернет од луѓево
Цел ден скапав на интернет. Барајќи нова работа. Не можам да најдам тоа што очајно ми треба. Не знам што ми носи иднината и тоа ме плаши