Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.358
    Допаѓања:
    92.437
    Не очекував дека ќе биде вака како што е .ПРЕУБАВО ^_^
    Знаев дека имам голем круг на луѓе кои ме ценат,сакаат,почитуваат,другари,пријатели но не бев свесна дека мојот круг на таквит луѓе е преголем.
    Тоа е навистна голема среќа задоволство и чест за мене :lol:

Туку сакав да ви се пофалам дека и конечно сватовите се запозна,да да официјално се пофалив пред сите за мојата одлука,честитки на сите страни,сите се изненадени и радосни :)
    Татко ми кој по природа е молчелив и повлечен човек синоќа ме изненади најмногу направи да сум горда што имам такви родители.:angel:
    Задоволен од зетот задоволен од сватовите денеска се испофали на сите дека има зет.Мајка ми плаче од среќа се јавува на блиски роднини пријатели,среќа вистинска среќа ,не ни замислував дека овие работи носат толку голема радост и голема блискост во семејството.Но кога ќе почуствуваш на своја кожа се е по друго.Му велам на љубави: абе мака ми е што плачев 3дена од кога го добив прстенот :D
    А мажето мое колку е среќен не сте свесни.
    Седиме синоќа на маса јас на една страна тој на друга :!:намерно седнав спроти него го гледам и сама му се восхитувам се полнам од среќа гледајќи го како се смее,како образите му црвенеат но се прави како да не се срами ниту малку,се гледаме еден во друг се смееме од убавина,се гледаме и не зборуваме ништо само се смешкаме -тоа е уште едно задоволство која што сум среќна што го почуствував.
    2-3 пати ни пререкоа:абе кажете што ви е толку смешно да се смееме и ние со вас :D

Среќен сум,гледам и не верувам што ми се случува,мојот сон се оствари,ти ќе бидеш моја жена,верувај дека ќе бликаш од среќа до крајот на животот -ми вели :inlove: Ах колку го сакам ...

Само здравјето нека не служи сите, се со ред ќе се среди и се ќе биде,знам!!!

Ви посакувам сите да ја доживеете вистинската љубов и да ја најдете личноста со која ќе бидете спремнида го поминете вашиот живот. :)

На bittersweet, S.J.Parker, mimiiiii и 53 други им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Секогаш кога ќе видам некој повреден и сл., или кога ќе слушнам како ми збори некој за повреда, ми се чини мене ме доболува :sweat: не знам зш така се осеќам, ги гледам жениве со тенки половини на статијата, корсети носеле, како ли дишат не ми е јасно, многу е тоа, ги видов и језиво некако ми стана.Освен тоа, па и кога некој ќе ми опишува рана, триста слики низ глава ми поминуваат и паметот се знае дека отишол.

Ми се спава, ќе е арно да заборавам на претходново.

На Lella, Someonespecial и SV1911 им се допаѓа ова.
  3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    На Dream-Girl и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  4. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Мама и тато ме учеле да бидам човек... Ама да кажам нешто искрено, сакам да бидам мајмун и да го покажам средниов прст без грижа на совест... сакам да сум мачка и да чекам некој да го заврти грбот за да нападнам... лавица, за да му покажам на мојот лав дека не може да живее без мене... мечка, за можам да ги изедам тие кои ги задеваат моите малечки.....
    Искрено сакам да сум се, само човек не

На WarriorAngel, mal.ecka, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Манијачки е само ако прикачиш сликичка , како на пример

Yipman те заследи.

На BabyyBoo, bittersweet, Mishela и 27 други им се допаѓа ова.
  6. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Девојки,добро утро имајте пријатен ден уживајте максимално во прекрасниов ден.
    Позз од Охрид :P

Прикачени фајлови:

На zarah, Sunshine.Sunshine, sweet-cherry и 7 други им се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.241
    Допаѓања:
    330.291
    Се радувам што месецов завршува денес

На Flower27 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Сакам се ова што ми се случува да е само сон, да се разбудам и се да завршииии. И конечно да дојдат подобри денови.

На Anabelle.Amorette и mal.ecka им се допаѓа ова.
  9. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    69.259
    @sajonaramucaca правилно би било следбеник. :wasntme:
    На пример, SV1911 стана твој следбеник.

:whew:

На Flower27, Lella, AngelOfArh и 2 други им се допаѓа ова.
  10. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Како со една единствена слика целосно да го опишеш женскиот оргазам.

На Captain-Omni му/ѝ се допаѓа ова.
  11. One.Moment

One.Moment Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    3.545
    Сакам да кажам дека денеска Господ решил да ме угуши абе кај и да влезам, во менувачница, во такси се почуствував ко евреин во гасните комори на Хитлер :|

12. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.318
    Допаѓања:
    3.040
    Учам и си мислам како нема во Микробиологијава од 500 страни, напредно пребарување како на форумов, па да ми го олесни учењево:wasntme::lol:

На Sunshine.Sunshine, Anabelle.Amorette, QweenSM и 2 други им се допаѓа ова.
  13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.542
    Допаѓања:
    261.120
    Со месеци не сум пишала на темава, не ја ни читам, немам време жени.
    Сама со малиов шизам веќе една година. Уште малце и ќе славиме:^:.
    Животот ми е исполнет, со убавини, добро де со полни пелени, каши, расфрлени играчки, а јас како очајна домаќинка неможам да стасам, ете ни збор да ви напишам:tmi:.
    Се осеќам како оние домаќинките со два витлера на глава.со марама обвиткна, тенџерото во рака, матам, ручек правам, во дргата малиот, го бркам низ соби, и очајна сум сум за брич. Да, очајна за брич и топла купка. Се туширам за 5 минути, ама мајка сум и среќна сум, ако немам време ни за брич бе]:).
    Новава платформа ми е чудна, не ја разбирам, особено она со трофеите. Како ги заработив незнам, згора на тоа сум и популарен член, сигурно е заради стажот. Од самиот почеток на форумот сум овде, а тоа мора да се почитува:!:.
    Поздрав жени, толку од мене, се читаме следечи пут, кога малиот ќе дозволи, отидов јас да ве следам, жити се само тоа го сфатив, иако несфаќам кои се преидобивките што ќе следам некого:D:?:.

На Espadrila, bittersweet, Mishela и 21 други им се допаѓа ова.
  14. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.649
    Допаѓања:
    185.541
    Овие денови секогаш ми се тажни. Посветени на оние кои повеќе не се меѓу нас...а толку многу ни недостасуваат...
    Мислам дека секогаш ќе ми фали парче душа, парче скршена душа...замината заедно со него, таму... од каде враќање нема..
    Понекогаш.. ми се дешава да се почувствувам лошо..само затоа шо за момент ќе си дозволам да бидам среќна...додека него веќе го нема... ама па шо да праам.. моево срце сеуште чука...
    Ужасно ми фали... ама јас морам да се борам секој ден за она шо мене ме праи среќна... знам..
    Тој секогаш ќе остане она шо секогаш и беше, херој!..еден, единствен и незаменлив.. зошто само еден е тато!

Утре е ноември. Неуморно ги броиме деновите до нашето наредно гледање..Месец, уште само месец..
    Го чекам нетрпеливо да ми дојде..имам потреба од неговите прегратки, никаде на друго место не се чувствувам толку сигурно и топло ... А и тоа ќе дојде и ќе помине... ќе помине брзо.. и потоа одново ќе се бројат месеци, недели, денови... ахх.. животе...

На bittersweet, eliesaab, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    После многу време правев муабет со другар со кој не сме се виделе 3,4 години сигурно.
    Ме праша .... Среќна ли си ??

Неможев да му одговорам во моментот .

Ме остави во мисла ...
    :|

Последна измена: 31 октомври 2014
    На kala21 и eliesaab им се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    Роденден е денот што го чекаме, цела година, цела година. [​IMG]

Денес е мој ден. Ќе уживам максимално и нема да дозволам никој и ништо да ми го расипе. (hollest)
    Сум го заборавила она родеденско расположение, кога се радувам како мало дете. Како денес светот да е во розова боја (како фемина:lol:). Времето брзо одминува, како вчера да беше кога ми честитаа, а јас постојано викав фала :D
    Интересно е тоа дека постои барем еден ден од годината во кој сме оправдани да не ни е гајле за ништо околу нас и да тераме по свое. Бидејќи на тој ден сум се родила, не е мала работа. :rofl: По правило, се’ уште немам 13 години, покасно сум се родила. :angel:

И секако, како што е редот, да ве повикам на торта, виртуелна секако :( Ама што е тука е. А би сакала да ја видевте вистинската, преубава е. [​IMG]

А да не заборавам, добив и подарочиња. [​IMG] Од тетка ми фармерки и блуза, од сестра ми ракавички и дот-мејкер, она што оодамна го посакував. [​IMG] И од мајка ми чанта. :)

Епа ептен сум среќна, никој не може да ми го расипе расположението, колку и да сака. 8)

И за крај да ве почестам, една тортичка, тудеј ис мај деееееј! :^:

На bittersweet, Yowannty, eliesaab и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.042
    Допаѓања:
    165.003
  18. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    @Lella за 9 дена сум поголема :P:P:P
    шала на страна Среќен роденден :D

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.516
    Допаѓања:
    13.786
    Знаете, јас ја живеам оваа есен. Таква ми е суштината на деновиве, носталгична, летаргична.
    Болка за едно минато време, кое сонував да биде моја иднина. А боли, навистина боли, не можев ни да замислам дека вака боли. Наутро станувам и ја чувствувам, како тапо ме пронижува.
    И се движам по ветриштава, по улициве со нечистотии, низ мешаната бучава на луѓе и возила, и гледам празно, и гледам надолу, и постојано си викам „Боже, колку боли“.

На eliesaab, mims-89, Lella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.611
    Ќе ти поминат и овие денови после и на снег до колена може да ти стане лето, не се секирај :sun: