Ѕирни го t.A.T.u. ¡20 years later! на јутуб. Зборуваат за целиот маркетинг-концепт кој им бил наметнат од продуцентот, како успеваат да станат планетарно познати, како тоа им влијаело психички. Јас го имав купено првиот албум 200 km/h in the Wrong Lane, фан им бев.
@FriendOfDorothy Заборавив горе да едитирам Да се надоврзам, "All the things she said" ми е една од core memory песните од детството, luv што ме потсети И во "All about us", првата иде како интро на радио, што ми е многу кул детал
Се надевам тикток ќе е банирано, се надевам луѓето ќе добијат смисла за приватност. Не секој треба да знае шо си плескал и кога. Се надевам ќе дојде време кога луѓето ќе имаат повеќе осет и срам. Да се банира све живо. Плиз.
Чоек си прочитав биографија тука what the fuck. Ќе додам дека и живеам во постојан страв дека ќе згрешам несвесно нешто од тие воспоставени правила кои морам да ги пратам or else. И ме прати големо чувство на страв дека ќе згрешам, ама не сум свесна. Да, сум одела на терапија. Да, anxious lil bitch. Спојлер Сем ако не е маалска улица јас преминвам исклучиво на пешачки и се сеќавам ко дете ко му плачев на мајка ми "мајките треба да ги учат децата да преминват на пешачки" и слични работи. Значи мала бев и го памтам ова, core memory. П.С. Башка знак сме.
Вежбав вчера и сабајле станав цела воспалена. И сега се мислам дали вечер пак да вежбам др мускули или да баталам и да не бидам карактер...
Скроз е точно, а неправда насекаде, и после зошто сме "намрштени" Јарец ретко кој може да разбере патем
Многу ретко кој може да го разбере, они си имаат свој свет на правила, и нема да си го променат, па макар и светот да се преврти. Стрелците се супер, со сите муабет имаат.
Постои зависност од киндл? Дур готвам, во едната рака држам киндле и читам, раскревам наоколу по дома, во едната рака држам киндл и читам, легнувам да спијам, го потпирам киндлот, заспивам додека читам. Пробав пар пати да заспијам без киндл Вежбај други мускули и пиј магнезиум. На воспалените мускули би им дала барем 48 часа одмор.
Јас вежбам секој ден по подолго паузирање, ама започнав постепено и со помал интензитет па зголемував. Паузирај штом си претерала па продолжи полагано. @Mumoftwo30 и јас не можам да се разберам со такви јарци или личности со вакви карактеристики од други знаци. Ми идат на нерви. Тоа е. Да не ти се погоди кров да делиш со вакви. За се друго ќе се стиснат заби и ќе преживееме.
Седнав да пишам на еден лист шо се јадам и никој нема поќе право да ми вели дека сум picky eater зошто многу малку празен простор ми остана на листот!
Еднаш дејтав еден јарец….немам видено нешто покомплицирано…сам не знаеше шо сака, дури и ми ја пренесуваше и мене таа некоја енергија
Јарец што почитува и сака правила е исклучок. Инаку, знакот е лош. Неморални и несериозни се. Полни со негативна енергија. Не можеш да им довериш тајна. Ќе те издадат за ситниш. Вагите и овните се тие кои повеќе се нервираат за неправди и непочитување на правилата.
Не сме ние криви бејбс, што да ти кажам. Жичките ни се такви. Држи се, имаш само уште цел живот да бидеш јарец. Јас не сум толку анксиозна, повеќе е тоа што имам некој силен морален компас, дури и за глупости. Повеќе ме демне чувството на вина кога се во прашање правила. Иста сум за поминување улица инаку, си го отежнувам животот. Кога некој ќе каже дека треба да се врати воен рок, ама во глава I'm already there... ИНАКУ, покажете ми каде ве поканив цел форум да јадете гомна за јарци, ало? Ај шуш, да не почнам да зборувам за ракови и ваги.
Закам да кажам дека.... ЗОШТО СТАРИТЕ ЛЕГНУВАА ПОРАНО, А ДЕНЕС ТЕШКО СПИЕМЕ? Некогаш се знаеше – кога ќе паднеше мракот, денот завршуваше. Луѓето легнуваа порано, се будеа поодморени и ретко се жалеа на несоница, нервоза и умор. Немаше телефони, немаше телевизори до доцна во ноќта, ниту постојани грижи што ги носиме во главата. Вечерта служеше за смирување. Разговор, тишина, молитва или едноставно гледање во огнот. Телото имаше свој природен ритам, а мозокот време да се одмори. Денес светлите екрани го продолжуваат денот, мислите не престануваат, а телото не знае кога е време за одмор. Затоа сме уморни и кога спиеме, нервозни и без причина, а утрата ги дочекуваме потешко од кога било. Можеби решението не е во таблетите за спиење, туку во старите навики: помалку бучава, повеќе тишина помалку екрани, повеќе мир порано легнување – полесно утро Нашите стари немаа многу, но знаеја како да се одморат.
А овен плус јарец ќе го разбереш? И АИ ми вика во мене живеат две крајности кои постојано се судираат Уствари 3 се, и рибите