Го сликала јадењето во кафана и пишала мммм. Добро, ват д фак? Што мора сите да те знаат што јадеш и каде јадеш. Јади си за тебе, а не за другите.
Не само што прават одбрана, туку и крстот им го фрлаат по договор секоја година на Варошани. Се што си пишал е точно од збор до збор, за жал.
Де бе па и ти, 15 години уназад меѓу народот се вика дека ќе го фрлаат телевизорот или ќе се фрлаат по телевизорот, а и крстот што ќе им го дадат башка го подаваат уште истиот ден у ќеш. Ко да не знаете кај живеете, што ве глеам вака чудни...
Ги познавам цела фамилија Гоџови,и нема врска пишаново искрено, дечкото скока со години наназад, тоа што плива добро и го фаќа крстот не е негов да речеме проблем нели, ова истово се пишуваше за Даниел кој во Скопје може 10 пати скоро го имаше фатено крстот, ама нивна среќа е, не е наше никому да судиме, има кој да суди за гревовите, не кудете си ја душата со завист, злоба, и рекла казала, уживајте во својот двор,и својот живот.
Па да видат другите дека госпожата има пари А има многу кои на крај на месец само се жалат како немаат пари сметки да платат. Битно е што народ те гледа што јадеш и пиеш
Немаше некои расни, набилдани пастуви годинава во водиве, барем од тоа што моите очи го забележаа.Престудено беше вчера.
Маж ми е набилдан и влезе по крстот во светите води, го имаше во кадар [Можда и ова мислење фемина ќе ми го избрише]
Штом Бекам може јавно да го извади цел прљав веш на неговата фамилија, може и најобичен македонски маж да се спротистави на мајка му.
Снаи и свекрви - celebrity British edition, само шо синот решава да не е мамин син, иако мама реши да расти мамин син. Паѓам на шарм лесно, ептен ми е криво дека ептен ја сакав Викторија пред ова.
А зошто го фаќа? Ако веќе еднаш го фатил, зошто не им даде можност на останатите да го фатат? Нели верата проповеда да бидеме скромни. Јас не гледам никаква скромност во тоа секоја година да го фаќаш крстот.
Има нешто и во доблеста да препушти на останатите верници. Патем никој не му ја зема верата, друг е муабетот и донекаде оправдано се лутат. *** Скроз неповрзано..не е тајна колку многу пари се збира од шетање на крстот по куќи. Посакувам многу да се откажат од давање пари, симболично е скроз доволно и 1 ден. Нели, ако се шета од вера и малкуте отвараат рајски врати.
ахахахахахахах што ќе не прочитам тука На мене па ми е омилена темата "Што последно си купивте" Инаку СДК дека едноставно преубаво било да се работи онлајн си уживаш додека чекаш потврда или пак следиш.... I LOVE MY JOB, MY PROFESSION!