Читајчи го текстот испомешани брзини генерализирање полно со фрустрации помислив дека е маж на некој начин... Според мене single >>>> наместо лоша врска/брак. Ама сепак здрава и стабилна секогаш пред самотија, секогаш! Како што ги бидува за некои работи мажите, има работи што не ги бидува па жените прават, и обратно... вакво генерализирање ни од мажи ни од жени е потребно, затоа што сите сме различни.
Зарем никогаш не сте сретнале добар и коректен маж? Јас пример сум сретнал и прекрасни жени(ЖЕНИШТА) и жени што не се добри.
Сум сретнала, и богами ретки се таквите. Инаку, на многу други теми таа била директна. Не само за мажите
Зошто проектираш? @Stark Јер не еднаш е зборано дека не ги опфаќа сите мажи ко ќе има ваков генерализиран текст, и ако веќе се пронаоѓаш ... Пошто лично мене ми имат речено дека ќе сум останела со дилдо и мачка и искрено, не знам зошто мислеле дека е навреда. Зошто е кажано како навреда, и се зема моќта на таквата навреда ако речиш дека јебига, поарно така него со ропак. Баш е "победа". Оти да, квалитетна врска е подобро од лоша врска ама дур најдиш квалитет, сингл е подобро од лоша врска. И то е суштината на текстот. Не зависиме од туѓ полов орган и зато не се задоволваме со потпросечни мажи. Или ќе исполниш the bare minimum, или ќе бидиш заменет со силикон. Уф. Поезија. И би рекла, од ова можи да се навреди само маж шо не е способен да го исполни the bare minimum, и има право да се фрустрира зошто е заменет со се она со кое ги вреѓаше жените, за да ги манипулира да останат со него. Други нема шо да се пронаоѓаат и да си ишкаат мувата од капата.
Јас би искоментирал само за делот со мачки и би ги додал и кучињата тука, секогаш ќе ни бидат најголема конкуренција. Ако не ми се конкуренција кај некоја девојка и не ме остава на секоја секунда за да трча да гали мачиња и кучиња, не ја сакам. Да бидам искрен за да го купам срцето на дм ги користев уличните кучиња и мачиња.
Дали некој збира суперхерои од киндер јајца? Уште еден ми фали, частам торта ако некој го има да се трампаме П.с Аквамен ми фали
Ги собра малава сите, ама Аквамен го нема дупликат. Ако се падне ќе ти пишам. Секако пак ги купуваме киндер јајцата
@theowndemon постот делуваше наменет за сите така да.. пост полн со вжфрустрсции и онаков стил напишан ако ви е добар тогаш не знам што да ви речам. А јас дали сум се пронашол или не вас ако ви менува нешто ете нека биди така како што велиш ти...
Па нас ни одговара оди ние општиме со мужи, живееме, прдиме, смрдиме, им го дудламе, па знаеме со кого си имаме работа. За разлика од тебе, кој како што знам не си геј, или сакаш нешто да ни кажеш?! Ти се праиш као демек не си ист као другите, али затоа не критикуваш мужи, ги правдаш, и плус на секоја критика скокаш као само исфрустрирани и неебани жени плукаат против мажите. Што те праи еден најобичен балкански муж, и нишо поише. А тоа што не ја вараш и рогаш девојка ти, не те праи нишо посебно и не заслужуваш благодарница и да те хвалоспеваме на форумов. И плус тоа што ти проаѓаат вакви ствари на форумов, па и други коментари и патетики од предходно само оти си убав и згоден е чист пример како уствари жени завршуваат со чкљ мужи. Кај мене не проаѓаат твоите примаски, и затоа не се ни поштуеме, ко што е и нормално нели. Поздрав.
Ваму во Македонија 90 5 од Мажите и од жените се заостанати типични балканци, џабе ви е се, а и тие 10 % што имаат широки сфаќања, кога ќе стане лично збор за нив или за некоја работа што нив ги тангира, веднаш стануваат Балканци. Така да од мое 18 годишно искуство со луѓе на балканот, со оглед на тоа дека студирав и уште работам во Скопје, а постдипломски во Белград, можам само да кажам дека не не бива какко луѓе. Само во Македонија погледнете какви сме.
А ти се мислиш нешто посебна па некому треба нечија валидација од тебе за некому? Ако се палите на онаков срочен стилски текст бравос.
Не е реално се шо велиме да иди со 1000 П.С. за кој не е наменето за некој случајно да не се пронајди и навреди.
Ако убо читаше прво помислив дека маж е шо го пишува постот и ги измешал брзините ама не вас овде читате само тоа што ве интересира. Нити некого лично овде навредив ни директно ни суптилно, за разлика вие овде.. ама добро не земам толку при срце сепак форумов е сведен на тоа што е.