Никад, генерализирам, али такви препотентни створења од мое искуство, не постојат. Ко да ги имаат кодовите за лансирање нуклеарки, бљак!
Да праиш фотосесија ај, не го носи вулгарно да не грешам душа, али да излезеш вака од дома на факинг Греми ? Не ме јеби. Али еј, феминизам.
Лошо те водат емоциите. Зошро истово прашање не го поставиш и кај другите земји и народи? Погрешно си ме сватила. Јас немам ништо против девојката, туку имам против од нејзината работа и работното место. Еве за пример ти ја давам Англија. Таму индијците и пакистанците, кои се најбројни, 70% не го владеат јазикот најдобро, а тоа ги спречува да одат во етер, како дотичнава. Доколку течно го зборуваше Ема јазикот, без точка-запирка и беше малку со подобар вокабулар, воопшто не ми смета да се појави на тв. Јас прв ќе ја поддржам.
Се извадив од памет. Лежам на страна, слушам неколку пати некој звук, не беше вибрација. Мислев нешо телефонов да не е, иако нема никаква нотификација. Умот ми отиде да не нешо од мене, телесно За после некое време да сфатам дека часовникот бил под мене, да го ебам. Не го ни користам, појма неам што ми текна да го наполнам Готова бев дека нешо паранормално ми се дешава