Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    devojki na koja planeta dojdov :wasntme: kako se pisuva na kirilica ?
    oficialno sum izgubena .. ke mi treba poveke vreme da go naucam noviov forum od kolku sto mi trebase windows 8 da go naucam :o

На cresa-jagoda и Arthur им се допаѓа ова.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    СДК Одвај го чекаш Спасовден(Петок) па онака се релаксираш за наредните 2 дена слободичка, кога ти викаат „Утре во 8,30 на работа“;( и сеа што!?
    Кој викенд кои бакрачи.Туку ништо дај пополека да си се спремам за извршување на работните обврски (hollest)
    Имајте убав ден.

3. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    СДК дека сакам да се мафнам од срединава во која живеам да заминам некаде да одморам од луѓево, пошо човекот најскапо ги плаќа ефтините луѓе.. :|

На Anabelle.Amorette, SparkyAngel, kala21 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Добро утроо :) Денот по утрото се познава, ја одма на фемина така да денов убав ваљда ќе биде:lol:

Се прашувам зошто толку озборувања и љубомора помеѓу себе...ЗОШТОО? Секој си има свој стил и начин на живот бре луѓе.
    Една физичка промена и готово, центар пажња и тема на озборување ќе бидеш. :fubar::swear:
    Слушаш од некоја страна...Леле видија каква си ја направила косата, леле како ја носи блузата и незнам уште што не :shake:
    Овде кај нас „жена со стил“ за жал секогаш асоцира на нешто скапо, брендирано, кое мора да го поседува за да добие титула „ жена со стил“. Истите такви девојки, дами, жени, од страв да не изгледаат сиромашно, шетаат низ центарот на Скопје со лажни копии на познати светски брендови Chanel, Prada, Gucci итн. а притоа не се свесни дека изгледаат униформирано. :x
    За добар стил не мораш да носиш скапи брендирани парчиња, ако имаш стил – и со многу малку пари можеш. :?:

5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.035
    Допаѓања:
    36.203
    И небото не може да биде граница за оние со конкретна цел.
    Линијата сами ја означуваме, а целта е нешто што не возвишува и ги руши сите бариери.
    Ограничени сме само од ѕидовите што сами ги градиме.

На Anabelle.Amorette, vinozito1, dream.queen и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    СДК дека многу ми е тажно времево и да можам цел ден би го отспала |-)

На sweet-cherry, lovemme, kala21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.957
    Допаѓања:
    143.325
    http://vecer.mk/makedonija/makedonec-siluval-kobila-vo-shvajcarija

Сакам да кажам дека цел свет се гади од нас. Не клуч за Европа, не визи, после вакви работи треба катанец со бодликави жици да ставаат европјаните за да се спасат од нашата глупавост. Се изопил, се издрогирал, им за изе*ал кобилата и сеа ?

На Daleron и Edie.S им се допаѓа ова.
  8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    Сега кентаурче... ццц

На Daleron и Cka им се допаѓа ова.
  9. Hinebrra

Hinebrra Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    575
    Кога од најпасивен начин на живот преоѓаш во екстра динамичен, нели е се` што сакаш да се пикнеш под ќебе и да сакаш да исчезнеш?
    Не знам, некако се претворам со многу несигурна личност што воопшто не личи на мене, ама ме иритира и со сите сили се трудам да не биде така.
    Правам распореди, се организирам да имам време за се`, за да им посветам внимание на сите, за да ги исполнам очекувањата на оние кои вложиле во мене и веруваат во мене, на оние кои се несигурни дека им припаѓам, а ми ја стискаат душава во дланките, на оние кои те забораваат на долгорочно и сега се враќаат и изгледа како ти да ги избегнуваш..
    Освен за себе.. Немам време ниту за парче добра музика, ниту книга, долга прошетка за разбистрување на мислите, монолог со себе.

Офф топик: Ме мрзи да барам низ темиве, ама што може да биде причина за прекумерно спиење, т.е. ми се случува постојано, наеднаш ми се приспива и морам да си легнам зошто очиве ми паѓаат, просто не можам да останам будна, дури и ако сум спиела добро претходно. Некогаш се плашам дека ќе заспијам на маса кога сум излезена и сл. Причина? :D

На SparkyAngel, Dream-Girl и eliesaab им се допаѓа ова.
  10. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Вчера шетаме со другаркиве, влегуваме во ДМ, секоја на различна страна, која за што си дошла :)
    Земам едно машко лабело, и другарка ми: Зошто такво обично земаш? Што не си купиш вакво со бисерен сјај?
    Викам: За men е ова.
    А таа: Па за тебе де.
    Јас: Абе не за мене, туку за men. Машко лабело :lol:

И така, си се разбравме.

На bittersweet, Anabelle.Amorette, Mishela и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Ај уште 10 дена и родителска...Богами убаво го загреав столот последниот месец ама се исплати :D
    после живела слобода!

На Anabelle.Amorette и Sunshine.Sunshine им се допаѓа ова.
  12. Portishead

Portishead Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    742
    Штета што никогаш не се запрашуваме колку се среќни нештата кои што не прават среќни, и луѓето кои ни носат насмевки. Штета што тие засекогаш ќе бидат како месечина. На другите им носат светлина, а самите никогаш не го виделе сонцето. Можеби токму тоа е нивната задача, да не чуваат од вртлогот на ноќите и да бдеат над нас со надеж дека душите ќе ни оздрават.

На Anabelle.Amorette, julie77, LittlePinky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Ужасна работа,таман си реков ќе се изнаспијам,а вчера не известија дека денес ќе одиме на школо.Ах бе аман,ама шо убаво ни беше предходнаат недела-продолжен викенд 5дена не одевме на школо.Ајде одјовем,шо ојдовме во 6 станавме.И часовите не ни ги скратија.ЕЕ ЈЗК да е..Сила немам.А и за учење топ сме,за др. недела..И онака саботно часовите бавно одеа.Таа математика не како 45 да траеше тој часот како 2 саати.

14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Од секогаш се водам според правилото:"Здравје боже кога ќе имам деца никогаш нема да ги излажам за ништо"...
    Еднаш овде ја имам напишано приказната кога моите ме излажаа дека за Нова година Дедо Мраз ќе ми остави пакетче под елката,а јас дете,од сон се будев на секој пет минути и одев да проверам..
    Дедо Мраз не се појави а таа Нова година не добив ни подарок.
    Зошто? Бидејќи моите немале пари за да ми купат.
    Наместо тоа ми сервираа таква слатка лага на која што и до ден денес се сеќавам на секој момент,како станував како одев до елката,како гледав од секој можен агол..А подарок немаше..
    Еве до ден денес мајка ми не се ни сеќаваа на таа случка,многу биле,многу не лажеле,ама јас се сеќавам...
    Немојте да ги лажете децата,тие се многу паметни,им оставате траги за цел живот.
    Можеби некому ова ќе му биде смешно и ќе помисли како толкава трага за едно пакетче..
    Ама јас ќе ви кажам,не е за пакетчето,за лагата е.

На bittersweet, Anabelle.Amorette, Captain-Omni и 16 други им се допаѓа ова.
  15. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.248
    Ќе се случи токму она кое никогал не си го очекувал.

На Anabelle.Amorette, mileystar, kala21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.567
    СДК дека премногу ми е смешно :D кога ќе видам некоја девојка или жена што не знае да оди на штикли, и се виткаат цели нозе и со цел памет облекла штикли (и тоа од високи по високи), зарем мисли дека така ќе биде посекси, не само изгледа како вистински кловн. (facepalm)

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Што се десило ле причај веднашш!

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.486
    Допаѓања:
    34.277
    Ова смајли :D ако немате против јас сакам да си го именувам како Тони Михајловски смајли..некако на него ми мава вака...иначе јас се чувствувам како пингвин,фактички како ставена во фрижидер и така сега од ладново мозокот ми е на снимање на филмот фрозен ин мацедонијан верзион и нема некакви крејзи идеи....Всушност се мислев доколку би била животно,убаво ќе биди да сум мајмун?
    Секогаш кога уклучвам анимал планет глеам мајмуни и си го препознавам брат ми шимпанза...тоа ти е...чарлс дарвин де....море да си ќутам поарно,ќе ме мислат филозоф:?:

На Anabelle.Amorette, Ivy89, Marossa и 2 други им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.803
    Знаеш дека си видно замислен и насекиран кога дури сега го пиеш првото кафе, а си кафехоличар како мене и си станал пред сто години. Да беее... и за вас има, да. :P

... и гледам ... само кога сум во ПМС. Пошо тогаш освен кафе и благо, ретко што друго толку јасно гледам. :D

На Marossa, kala21, Lella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Тешките моменти се зад мене и сум многу среќна поради тоа.
    Знаев дека се помине.

Сабота е. Ден за релаксација и уживање.
    Филмчиња, фудбал, јадење :lol: check
    ^_^
    Имајте убав викенд. ;)

На Mahidevranfan му/ѝ се допаѓа ова.