Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.030
    Допаѓања:
    16.971
    СДК, ај се смеевме на ромите и стана што стана. Него што правиме со оваа (загрозена) елита.

..ако не па да им донираме и ние обичните граѓани, да не им се осети. Бар сме солидарни во делот донации. ^_^

На MacenceEna, Miss666 и Gosh им се допаѓа ова.
  2. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    8.228
    Па јас не мислам така. Нашиот народ е најгостопримлив од сите народи на Балканот. Ти кажувам од искуство. Е сега, има исклучоци каде што некој сака да ти забие нож во грб, но повеќето од народот овде не е таков. :shake:

Имам многу познанства низ Македонија и можам да кажам дека не е таков народот тука, каков што мислиш, секако, со чест на исклучоци. :angel:

А тоа што народот е многу лековерен, е сосема друга работа. :(

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    15.459
    Тоа ,,топол народ", брачо Срби ни го залепија како етикета, пошто нашиве искомплексирани небитни ликови, кога ќе дојде некој нивен, секое факинг интервју со Србин е - Какве су Македонце и Македонке, каква је публика, шта волите у Македонију?

Па они су у фазону - Јаооо, како волим Македонију, људи су тако топли, дивни (истото го вика и у Босна кога гостува), Македонке су прелепе, хехе, најубаво девојче, волим вашу храну, гравчето на тавчето, хехе.

Ние на ова снесуваме јајце од ној како едни докажани србомани со тапија, а он уствари кешот го сака, пошто само тука и у Српска има тезги, и тоа дебело платени. Кој друг вика Срби на плоштади за компиријади и државни празници? Хрватите и Словенците сигурно не, само фиромците.

И мене у Бангладеш ќе ми се топли ако ми даваат 50.000 евра за да им гракам таму еден саат. Боље ладен и искрен Германец/Полјак/Швеѓанин, него ли лицемерен балканец, мрш. Ќе те угостат за куќна слава, ама ќе ти ебат матер кога ќе се дели имот или не дај боже сосед да си им. Горам од топлината, еве се стопив.

Последна измена: 14 февруари 2026 во 11:29