Не е само кревање тежини, мобилност, координација, флексибилност, баланс, стамина...сѐ треба да се одржува. Телото ни е направено да можеме да влеземе во секакви позиции и да ги истуркаме границите. Затоа било каква физичка активност е одлична, ама треба да ги вклучува сите елементи. Мене на пример исто така ми е малку смешно кога ќе видам gym bros како се билдаат до максимум ама не можат да направат нешто што е едноставно како допирање на прсти на нозе. Леле ај препрочитај те молам.
Мешаш поими, под екстрем не се мисли на просечна физичка активност туку редовен тренинг на професионален спортист.
Ако ве фати реума како мене, џабе ви е и трчање, и кревање и се, ма ако сакате и на глава стојте по 2 саата, пак ќе ве болат коските . Па тие старите пијаници пред продавниците шо дремат, во животот немат подигнато ништо потешко од лажица, глеам па оти ептен "неможат" да се кренат самите
Не си трчала доволно Ах да беше све така лесно у животот, и да идеше ко подмачкано, и ко по книга Ама не беше..
Види, најбитно е менталното здравје. Да не се нервираш. Џабе ќе трчаш и ќе јадиш здраво и не пушиш, ако се јадеш жив од внатре. Ќе си заминеш предвреме. Така да, не се нервирајте, правете шо ви сака душата и ширете љубов . Ќе живеете до 101 и назади