До толку им веруваа тука на докторите што по четири дози примаа и извакцинираа и 14 годишни деца (на една колешка, 14 годишниот син се срушил за време на ручек и ете ги сега лечат последици од тежок срцев удар). До кога ќе живеете со розевите очила на очите па посебно вие докторите. Не сакате да признаете дека згрешивте па сега ќе препишувате на случајноста. Такво масовно паѓање на спортистите на сред терен од удари немало никогаш досега како после 2021. Иначе познавам многу што се каат што ја примиле таа вакцина а ниту еден да се кае што ја нема примено. Ете не оди подалеку отвори на youtube видеа за Impfschaden ќе видиш само во Германија што се случува. Ама сега никој не е крив и должен да превземе одговорност.
Не знам чива препорака беше, но некој од форумов ми ги разубаве вечерните моменти. Почнав да го гледам shameless, одамна се немам заразено вака со некоја серија ми фалеше ова
Мора да има дијагноза детево или кажаа дека е од последица од вакцината ? И распрашај се само колку луѓе во Македонија останаа без членови од фамилијата оти немаше доволно респиратори, колку се молеа за кревет плус во клиничките центри. Колега 88 година роден анестезиолог не е веќе меѓу нас. Спортист без никакви заболувања не го преживеа првиот бран на корона кога немаше вакцини. И не е единствен. На другарка мајка и се шета со боца кислород по дома после прележан ковид. Едвај остана жива. Мислете што сакајте мене гајле ми е ама да се вреѓа медицинскиот персонал што се вакцинирал оти не може да размислува ми е бесрамно. Во следната пандемија се надевам ќе воведат некоја обврска и обичните луѓе да ги вклучат. Зошто само медицинските лица да се ставаат во ризик. Ете менувај пелени, храни пациенти не мора да се вакцинираш против ништо. Се прашувам дали тогаш вака ќе пишуваш.