Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.263
    Допаѓања:
    11.685
    Мислиш не знаеме што сака да каже членката? :rofl: Ама многу лошо и е напишана реченицата.

На FlirtBerry, Lilit и Mr.Limonko им се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.624
    Допаѓања:
    137.760
    Јас не се каам што се боцнав. Не за шетање, туку да се заштитам и себе си и мајка ми. Двете се вакциниравме, а ковид фативме на крај на пандемија буквално 3 дена откаконпрогласија крај ( зашто една гуска на работа идеше болна) ама поминавме лесно. Така да, да. Има влијание. А за последици... па имам во околина лица кои не се вакцинираа, поминаа ковид тако речи асиптоматски или со слаби симптоми и си влечат компликации.. Сакам да кажам, не е секогаш црно и бело.

На Трагедијаупмм и Cosmic Girl им се допаѓа ова.
  3. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    18.843
    јас не знам како може да се толку забегани скоро сите и уште са функционира се тоа…::

4. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.424
    Допаѓања:
    9.479
    Намерно е пишана како што е пишана. Секое буквално толкување е целта што сакав да ја постигнам.

На Mumoftwo30, Panda00, FriendOfDorothy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.189
    Допаѓања:
    277.619
    Многу сакам рандом вести, на пример
    AISelect_20260219_083807_Instagram.jpg

И тука имаш мудоплачачка.
    AISelect_20260219_083847_Instagram.jpg AISelect_20260219_083910_Instagram.jpg AISelect_20260219_084014_Instagram.jpg

Ги обожавам ваквите вести оти некогаш наоѓам мажиња што ги познавам и експресно ми е јасно колку им е паметот, пошто чим ги имам у следачи не сум знаела до тој момент. И така одма идат на блок без да треба било што да се каже понатаму.

Неам поима кои се овие, рандом ги одбрав, ама секогаш е забавно :f:

На Трагедијаупмм, Mumoftwo30, Gosh и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    4.005
    Тоа е од недоволно познавање како функционира природата и желба да се покаже кој е по добар..
    И двајцата се битни во репродукција и машко и женско, не може едното да опстане ако другото воопшто го нема, ама ако поголем број од машката популација изумре многу се по големи шансите да се спаси популацијата и да се размножи..
    Само кај желките дури и женките да се во плус сами од себе да ја зголемат популацијата би им требале многу години, ама сепак многу поголеми од кога машката доминира..

Плус освен насловот се чита и напишаното, насловот е напишан така за да е вистинит ама напишан на начин да привлече внимание. Не изумираат поради тоа што ги мразат мажите па скокаат од карпи, најголем проблем е малиот број на женки..

На Billy Idol, Biljarkata и TwistedSister им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.253
    Допаѓања:
    167.882
    Читам некој пост од некоја жена која раскажува за искуството на другарка и во индиски храм, во кој заминала пред 20 години. Со детали. Со импресија.
    Суштината е многу смешна - ориз. Односно епифани дека може да се затруеш од ориз. Го учевме некаде во 6то одделение по биологија. Заедно со компирот де. И со ботулизмот и со бери-берито.
    И ова е контент. Со благодарности.
    Не сум религиозен фанактик, ама ако знаат што е практиката во нашите манастири и дека убавината е слична. И дека повеќе ќе научат.
    Ама... вести за широките маси.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    18.843
    Многу ме нервираат објави кои се во стилот имаш проблем со ова и ова, ние се грижиме за тебе, сакаш ли да решиш, направи ова и ова…. И на крај пријави се на курсов. Значиии као океј е, знаеме дека е реклама ама ако ја почнеш така ептен е одбивно. Подобро пиши курс за тоа и тоа и ајт

На Hoping, SummerGirl, nextredstyle и 2 други им се допаѓа ова.
  9. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.137
    Допаѓања:
    41.938
    Дами и Господа, го имаме тролот на годината.

На Mumoftwo30 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  10. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.377
    Допаѓања:
    18.388
    Само ми дојде :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

20260219_120847.jpg

На Miss666, M&M, faye и 19 други им се допаѓа ова.
  11. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    16.561
    Тим золва или тим снаа, choose your fighter.:makeup:

На M&M, Mumoftwo30, pinklipstick и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.315
    Допаѓања:
    27.533
    Брат што е во брак немало што да ја издржува сестра му или мајка му, си има тој фамилија.
    Океј, точно
    И истиот тој брат нема што мајка му и сестра му да му даваат покрив над глава, нели посебно семејство се, нека си се одвојат сами.
    Само со тој покрив над глава не се гледа како на пари, не се гледа дека заштедуваш едно добри 10000 месечно.
    Ама да, за вашата финансиска ситуација увек треба да се има разбирање, скапи се кириите, за туѓата ич не мора да имате.

13. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.943
    Допаѓања:
    49.377
    Се срами да каже дека е од село, лаже дека е од град демек големиот ташак, ме сретнува сам со детето на улица, јадниот македонец е и ми збори на факинг ГЕРМАНСКИ и после се чудел по луѓе оти сум го глеала ко теле у шарена врата?!

Оти си дебил искомлексиран, ете затоа.

Последна измена: 19 февруари 2026
    На Трагедијаупмм, Darko90, јolene и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    1.318

Само ако е од Аеродром ова ми има логика :)))

Edit: Треба да се спремам за финално интервју, за работи што ги знам напамет и ме мрзи ... пошо сум глуп!

На Трагедијаупмм и Gosh им се допаѓа ова.
  15. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.529
    Допаѓања:
    18.724
  16. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.103
    Допаѓања:
    4.995
    Токму така.
    Личностите што не те сакаат што год и да правиш успешно или неуспешно пак нема да те сакаат.
    Макар ти и умрела.
    Се е тоа глумење лудило.
    Затоа најдобро живеј си најквалитетно што можеш и знаеш подалеку од зли јазици и урокливи очи.
    Живеј си по свое.

На hermosa, Трагедијаупмм, Billy Idol и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.943
    Допаѓања:
    49.377
    Абе сеа Русија коа ја банираа на Олимписки игри и ја можам да тепам на уметничко клизање, мисламммм...

На MeowMeow, FlirtBerry, Bezimenka90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.331
    Допаѓања:
    2.086
    Порано, пред интернетот, вестите патуваа поспоро и беше поубаво.
    Пример - руски дрон нападнал цивили во Украина - ти дознаваш по 2 дена и тоа ако дедо ти го пушти погласно телевизорот.
    Сега, ти се појавува директно видео од настанот, непобарано, на Инстаграм, кој го отвараш воглавно да гледаш торти, мачки, кучиња и природа. И од каде народов анксиозен, депресивен.

На silentbob, Трагедијаупмм, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Cosmic Girl

Cosmic Girl Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2020
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    9.572
    Исто искуство имам како твоето.
    Се вакцинирав и ревакцинирав. Маж ми и син ми двапати ги чував кога беа болни од ковид, не ме префати. Се разболев на крај од пандемија од колегите што идеа видно затнати и викаа дека имаат „алергија“. Фала Богу јас лесно поминав.

Ќерка ми (тогаш тинејџерка), ја прими првата доза веднаш штом дозволија за под 18г. и отиде на Охрид колинг. Се разболе ден после тоа ама не беше ковид, трипати се тестираше на нејзино инсистирање зошто беше уплашена. Наеднаш сите другарки што биле на концертот или со кои таму се нашле и беа со ковид, само и јавуваа една по една..
    На ЕНТ специјалист кога бев со неа докторот ми рече остави муабетите чаршиски, си ја спасила со вакцината иако била само една доза ама била баш пред тој масовен собир и створила имунитет и после додаде дека има еден куп млади пациенти со ковид што пред тоа биле на фестивалот.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.315
    Допаѓања:
    27.533
    "Ако те сака и карпи ќе помести за тебе".... буквално
    Човеков останал вдовец откако жена му починала зашто касно ја однел у болница. Патот од селото до болницата заобиколувал доолга карпа и бил преку 50 километри.
    И за да не го снајде истото некој друг, земал со чекан 22 години ја длабел карпата за да пробие пат.
    Денес патот е именуван по него.

А вие тука се палите оти не одел по швалерки и не се коцкал
    the-mountain-man-dashrath-manjhis-22-year-journey-to-carve-v0-7sssvpi4qnmd1.jpeg

На Mumoftwo30, Cosmic Girl, Buttermilk и 6 други им се допаѓа ова.