Дека ми требаа милијарда години да сфатам што ми е убаво што не ми е и да не мора да му се објаснувам на никого зашто и како. Убав период, убав!
Многу ми е чудно кај Американциве ако згрешиш збор у спелинг, небитно дали усно или писмено, уопште не уклучуваат мозок да скапираат кај е грешката или да поврзат од контекстот што сакаш да кажеш воопшто не се трудат да скапираат ми искочи видео еден ytuber оди по маркети и намерно погрешно изговара зборови и никој од америве не сака да скапира најлесно им е да кажат i dont understand ive never heard that word.
Не можам ич у место да стојам коа чекам нешо... 2 секунди не можам Нонстоп наваму натаму, зошто вака? Се посматрам, абе 2 сек буквално не е можно да стојам. Кузнае луѓето што викаат коа ме гледаат..
Уште вчера почна, но без разлика, Среќна сезона my fellow рипчиња Да си останеме какви што сме, најдобри, посебни и силни како водата.
Бебе Исусе и сите светци со ред... Сериски убиец наводно си харал по Куманово со години. Крадел и малтретирал, мештаните пријавувале, ама “полицијата не можела да стори ништо“ пошто бил ментално болен. А, и штитен од некого. И стигнавме до тоа да претепува и убива постари жени... што можеби и не е од сега, само сега го откриваат. И стигнавме до тоа да им текне сега да поврзат 2 и 2, па да откопуваат млада жена години после убиство пошто тогаш семејството немало пари за обдукција. И сакате да кажете дека силувана и задавена млада личност од 30 и нешто (не ме земајте за збор), била туку-така закопана без истрага? Ништо не ми е јасно, а не знам ни колку сакам да ми се разјасни. Колку уште нелечени и заштитени „лицето Т.Б.“ ни шетаат во комшии? Ќе дочекаме ли време кога ќе има соодветни решенија и институции за ментално болните пред да дојде до најлоши сценарија? Многу е тешко да останам позитивна со волку грди вести на куп.
Вчера ич не ми беше денот. Двапати газов ми бакна тло на тренинг, а вообичаено ретко паѓам. Затоа денес растурив, иако морав малку да го скратам временски, ама во тоа кратко време се препородив.
Насловот е 21 годишен ја тепал својата бремена девојка до онесвестување. Да имам моќ би ги лишела живот
По суратот ќе ги видиш дека требало истиве да се абортирани пред 100 години, а не да ја токсицираат околината. Овој првиов имбецил забораил коа квичеше за него и се жалеше? Епа ако му е све шо го снашло. Сељачишта затуцани прости и ментално заостанати Најстрашна е помислата што истиве се способни да оплодат нетокму жени, и да котат вакви ко нив или полоши отпадоци
Битно он е страшно емпатичен и предобар, само е женомразач Сега им ги отворив профилите. По фацата им се познава дека се сељаци со затуцано мислење. Фала богу што се слободни и двајцата, тешко на девојките со нив.
Со кои тешки пропалитети ние го делиме овој воздух? Добро бе зашо не се воведе кастрација? И за нив поарно ќе биде мислам, нема вака да скренуваат, посмирени ќе бидат..
Инцел број 2 по име Бале пишал дека е предобар и страшно емпатичен, лол. Каков ли ќе беше ако не ги поседуваше овие квалитети.
Ко дете ко велев дека би газела вакви (гниди) ми велеа дека е многу „диктаторско“ размислување. Еве многу години покасно, сеуште би газела вакви имбецили. Низ годините почнав да немам сила да се објаснувам. На просечен инцел да се обидиш да објасниш да разбери основна емпатија и да има разбирање е борење со ветерници. Фејс преќинав да користам зошто имам тенденција да одам кон коментарите и после ќе видам нешто вакво дебилно и цел ден го мразам светот.
Зашто секоја жена која е завидна ако и дадеш комплимент (добиен од жена) го зема со резерва и буквално на фацата ќе и видиш како не е задоволна пошто ти како жена си ја пофалила она преферира да ја хејташ и си мисли во глава, значи не ме сметаш за конкуренција? Ваквите уств никад не знаат да примат комплимент пошто не се способни искрено ни да го дадат, она мисли сите се ко неа.
Глупости. Жена што знае која е и што е, и колку вреди, нема ама баш ич да очекува ничив комплимент, или да гледа конкуренција во другите жени. Баш и треба да ни е убаво кога жена на жена ќе даде комплимент, а не да се прашуваме зошто не нè гледала како конкуренција. Искомплексирани жени се тие што така мислат и очекуваат сите да ги гледаат како конкуренција.