Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    3.575
    Како исто да сме живееле ,само не знам кај тебе ама јас и булинг на училиште имав ради тоа смрдиш кај мене на манџи беше...
    Со искинати патики поклонети од некој ,после зошто имам страв од сиромаштијата.. зошто осудувам луѓе без финансиски можности што раѓаат без да можат да издржат дете. .. од трауми.
    Па немој некоја другарка да завртам
    Поважна ти е Стојна од мене,оди кај мајка Весна (мајката на другаркава) да и се исповедиш а всушност и кажуваш нешто како на мајка и го знае цело село и пола град... да мајките на другарките поубаво ме советувале во животот Извини
    Ајде на сила да се простува ами ко ќе се фатат ,,Помлади на постари требало " а уствари тој постар душа ти вадел цела година ,ма мрш!

Е ова никако не го сфаќам.. во кој момент доаѓаш до ова ај....
    Па после некои работи има луѓе кои не можам ни да ги гледам ни да ги слушам...
    Не посакувам да цркнат ама да бидат шо подалеку од мене апсолутно да.

И на крај ,не не може цела година јади некој, денес барај прошка и од утре по старо.
    Или уште полошо очекувај да бара прошка :shake:

На KiT и TwistedSister им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.041
    Допаѓања:
    31.289
    Фала фала, поубави да си нарачаш :*
    :rofl:

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.185
    Допаѓања:
    83.230
    Простувањето не значи дека пак ќе бидеме блиски и дека ќе дозволиме да ни наштетат. Простуваш, расчистуваш и пријатно. Не сум злопамтило, што не значи дека од меморија ќе ми се избришат некои работи. Остануваат некаде во мозокот складирани како нешто доживеано, само одбирам да не мислам на нив и да немам намера ни потреба да возвратам или нешто лошо да им посакам. Само си продолжувам со животот свој како да не ни било ништо.

На Mr.Limonko, Трагедијаупмм и Billy Idol им се допаѓа ова.
  4. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.173
    Допаѓања:
    42.992
    СДК: мразам нереализирани ветувања.. Не умри магаре до зелена трева. Умре магарето, оп-стоп.