Самите они се за посматрање, а богами дел од нив и за лечење. Нека се средат и стабилизираат самите, па нека јадат гомна. *** Сдк за кој кур постојат тие 'смарт' часовници и зашо си го труете мозокот беспотребно со податоци? Да ми мери пулс? Па анкс у секунда ме фаќа и ми лета 120, у мирување, да ме следи како спијам? Нема да заспијам! Коа знам дека тоа чудо е на рака. Стварно скроз непотребно, почнувам да ја мразам технологијата и да мислам дека е деструктивна. *** Од последното нешто што ме извади од такт и ми го крена 200 притисокот: Некои отпадоци дебилчина од створови у маркет решиле да ни покажат колку се штеточини Отворени беа вака поише продукти и остаени. Ви ебам гадовите гадни смрдени Шо после ќутек не, мирно тивко да им се укаже? Заслужуваат да ги згазиш. Више сум 20000% убедена дека мразам створови на 2 нозе.
До толку не ме интересира што ќе биде... Искрено к ме заболе и за бомби и се... Иам толку обврски и проблеми што ме е преку глава од се. И ако речи некој дека ќе фрлаат бомба кај нас- нека фрлат! Боже, прости. Ич неам уклучено вести.
Збори си за себе. Мене никогаш не ме учеле така и се чудам како може некој родители да им зборуваат така на децата …
Овие од Канал 5 незнам докога ќе ги даваат народните приказни во кои тепањето на жената е благородна работа. Аман веќе од вакви сра*а. Некој прави ревизија на работите што се даваат на телевизија или не ?
И турските серии биле многу едукативни. Фала богу што заминав ко почнаа Сулејман да пуштаат на А1, го фатив последниот воз за спас на цивилизациски вредности.
Токму така едукацијата ни е на највисоко ниво. Трето место по фемицид. Полека но сигурно со ваква едукација кон првото. Изгледа одлучни се да бидеме на првото место.
О, неписменех ,насекаде околу нас. Ако пролупам и почнам да пцујам и кршам по форумов, да знаете одошто ми е. А можда је само пмс. Ќе видиме