Внимавај што ќе напишеш. Да не почнеш да ду*иш како @Stark Јас пред две недели наместив германска поддршка на тастатурата. Незнам кај треба да стиснам за да напишам дупло S
Не мораш германска поддршка за ова, ми ја дава, иам обична qwerty латиница, стисни и задржи на s, ќе ти искочи ẞ Ете ја бета Аххххх коа учевме у школо немачки, интересно беше Ги има и буквите со умлаут.
Едно време си викав, Македонија е безбедна земја. И ми фалеше тоа на западов со мигрантите. Но, живеев со мислите во минатото. Толку убиства, толку насилства и тоа од никој друг, туку од сопствениот народ, од своите, браќа, сестри, мајки, татковци, синови, ќерки, сопруг, сопруга, пријатели. Ви текнува на муабетот, ќотекот од рајот е излезен?! Еве ви го производот. Човек не убива од чиста мира, освен ако е психопат. Македонија е жариште на потисната лутина и агресија. Од тоа, чукни го малку, шлапни му една, удри му клоца. Зборувате за денешните генерации размазени биле. Вие што создадовте? Садисти, психопати, убијци, исфрустрирани мажиња со мали куриња, клептомани, дилери. Производ од немање на комуникација, освен дерење, физичко насилство, пасивен родител, додека другиот ги малтретира сите околу него. Зборувај ми како ние сме биле подобро воспитувани. Ние сме биле заќутувани, ние сме биле исплашени. Ние сме темпирана бомба. Едни веќе се детонирале, други се на ред. Да не чујам уште еднаш некој да спомне за било каква форма на насилство врз деца. Подобро размазена пеперутка, отколку уште една трагично загината личност.