Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.726
    Допаѓања:
    26.496
    Ретко кој вистински искрено сака помош/совет, скоро секој сака другите околу нив да се сменат, место самите они да се сменат за да им биде подобро.

На Mr.Limonko, Polyincognito, Vikktorr и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.527
    Допаѓања:
    19.124
    Да можам сите пари само на парфеми би ги истрошила, с и т е :*:
    Шминки не ме занимаат, ама парфеми :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    И една цела соба мислам малку ќе ми. И така да си седам заробена во светот на мирисите :inlove:

Сетилово за мирис дефинитивно најразвиено ми е, бетер од куче сум, што и да допрам, прво мора да се душне, макар и нешто гадно да е :tmi:

3. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    42.726
    А од каде ние ќе знаеме кое улично куче со каква дијагноза е?
    Ова уствари го потврдува тоа дека не мора ништо да му направиш на кучето за да те нападне.

4. Mrs. right

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.527
    Допаѓања:
    19.124
    Исто ко и чоек, не мора ништо да му напраиш, ама би ти наштетил ако е болесник.

Со таа разлика што чоек наводно би требало да е свесен и разумен.

Не знам шо да кажам, не сум имала лошо искуство со куче.

5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    42.726
    Јас сум имала, и тоа со децата бев, буткав количка кога почнаа да трчат и лаат неколку кучиња по нас. Буквално од ништо не беа предизвикани

6. Mrs. right

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.527
    Допаѓања:
    19.124
    Уствари иам едно непријатно, да, не се сеќавам премногу, оти се шокирав, мала бев. Глутница не' начекаа, имаше и возрасни со нас.

Види, се дешава значи, ја не ги бранам кучињата и не викам ако напаѓаат, нека напаѓаат, ко луѓе што има пореметени, исто има и кучиња, и секако дека у тој случај ќе си преземеш мерки да се спасиш.

Но, глеј, и после тој страв ја не ги мразам и не им се плашам, туку баш сакам.
    Има луѓе ги замразуваат до степен да сакаат да им наштетат и на невини и недолжни.

На Mr.Limonko му/ѝ се допаѓа ова.
  7. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9.361
    Допаѓања:
    42.726
    Не ги мразам, ама имам страв од нив

8. Чанта

Чанта Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2023
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    947
    Истото ни се деси. Имаше глутница од мал раст кучиња пред мол легнати на 2 метри од вратата и ќерка ми пред мене одеше инаку 4 годишна, и ни се пуштија рандом без никаква провокација, почнав да се дерам да мафтам со раце нозе и се повлекоја а богами и клоци и тули ќе јадеа ако ми каснеа дете. Инаку не се плашам воопшто од кучиња и животни и како дете имам спасено доста многу,голем љубител на животни сум но, и реална особа.Мора да ги заловат глутниците или да ги усмртат (мн непопуларно мислење) и да направат екстремни казни за сите газди кои ќе напуштат миленик за да нема веќе глутници.