Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.288
    Допаѓања:
    168.312
    Кога дојде ред во оваа држава жена да носи униформа, да биде позаштитена во правото да формира семејство, каде е доминантно машки свет, отколку жена на било која позиција во приватен сектор - пиши пропало.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.752
    Допаѓања:
    26.683
    Ви текнува на Sewa на плоштад? :wasntme:

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.874
    Допаѓања:
    9.723
    Тоа беа оние со миризливите дтапчињ и триста други тракатанци и ствари? Ако е тоа, памтам. И марами имаше.

На Anie93 и MissChievous им се допаѓа ова.
  4. MissChievous

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.752
    Допаѓања:
    26.683
    Дааа. Будистички и хиндуистички тракатанци, ама се наоѓаа и други работи, и за поклон купување главно место беше едно време.

На Abel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    19.721
    Не лижи кај што си плукал!

:*:

И друго што ми се врти у глава:

Љубомората е опасна болест за која нема лек. Те јаде одвнатре, се дур не те изеде жив.

Убав сончев ден на сите :sun:

На eliesaab, L.i.n.a.a, minne992 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.051
    Допаѓања:
    185.019
    Толку сум трауматизирана од одредени видеа/содржини шо ко ќе ми излези видео од свинче или теле кои се миленици, на штрек сум дур не заврши видеото оти очекувам да заврши лошо. Од ко ќе видам дека се е во ред го гледам релаксирано.

На M&M, Lavender4, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.051
    Допаѓања:
    185.019
    Уметноста е толку уба и толку многу душа и филозофија има во неа, ама се осеќам како да ѝ ја "извадив" душата. Низ годините сум се фокусирала на техника, на напредок, на учење за ко ќе имам идеја да можам точно како шо ја замислив да ја претставам. И сега се осеќам како дел од креативноста да сузбив зошто секогаш имам знакче шо ме потсетва како точно да напрам скица, како точно да поставам и планирам простор, како да користам боја итн. Се осеќам како да не е то поентата на уметноста и во исто време како да нема назад.

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Intergalactic

Intergalactic Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    216
    сдк ми фали ламјичката да пише нешто. :inlove:

9. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.250
    Допаѓања:
    5.167
    Многу ми се јаки мемињата со оној човек што го сопре детето "ама кумата моја". :rofl:
    На што личи да глумиш бодигард на патеката и уште силата не дете ја покажува, сопри некој возрасен..
    Не сум бил таму ниту знам каква и за кого е патеката, ама и да не е за велосипедисти ако возат повеќе и често таму што е само тоа дете виновно? Треба да се пријави во полиција и да си ја обезбедува полиција патеката.. Не е решение вербално да малтретираш дете без присуство на родител.

10. Intergalactic

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    216
    зашто ниедно меме немам видено со тој со кумата? :?: се глеа дека не сум мн по сц мрежи.

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Intergalactic

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    216
    Sakam koga sum negativecot u pricata :makeup: nikogas zrtva :sun: i mrazam da me gleda nekoj ko zrtva posto ne sum i nikogas nema da bidam :muscle:

12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    28.303
    Мимовите со дечкото со кумата ни е само показател како реагираме на потенцијални трагедии.

После Кочани, сите као се свестивме колку е битно работење по закон, колку е битно да пријавуваме неправилности, врски, мито. Колку обидот да заштедиш некој денар може да испрати некого во гроб, колку здраво за готово го сфаќаме секојдневието во кое живееме, колку не сме свесни дека во некој ќош нѐ демне оштетена арматура, скинат кабел, непотпишаниот договор, пур пената, непоправениот мотор.

И имаш ситуација каде некој реагира за да спречи некој да настрада и еве ти резултат - со денови подјебавање, мимс, уште некои си се дрзнале да прават реклама - демек кумата умотана со завои влегува хот дог да земе. Господи боже, не сте здрави во главата.
    Што да речам, нека ве газат и палат и касапат, само немојте утре кога пак ќе бидне трагедија пак, да барате ни протести ни бутур.

На MeowMeow, zemzela91, Mumoftwo30 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.110
    Не знам дали е до мене, ама ниеден од нашиве комичари не ми е смешен.
    Ми излегуваат на Инста, па тоа лајкови, следачи, коментари “топ си брат, кај ти текна“... а мене cringe.
    Од Сашко Коцев, преку Бојан (како ли се презиваше, тој што пцуел на стендапи), Стефан Николовски, син му на Тони Михајловски... :||-)

На MeowMeow, Anie93, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  14. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    2.409
    Допаѓања:
    19.528
    Мара Попара и Хихирику хумор, уште на тоа ниво сме.

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Intergalactic

Се зачлени на:
    4 март 2026
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    216
    Она што велат гледај како човек се однесува према келнер као демек тоа многу кажува за него каков е како личност, а уств тоа не е увек прав тест многу често ако тој човек е со некој на дејт ќе одглуми финоќа и пред келнерот така да не паѓајте на тоа уопште..

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.874
    Допаѓања:
    9.723
    Реагираме на потенцијални трагедии со предизвикување друга потенцијална трагедија, со закани по животот на малолетник? Тоа не е начин. Човекот му искочи ко скакулец пред волан на детето и немаше никаков судир, значи не била брза и луда вожња. Детето не избега, не го испцу, му рече смири се, комуницирај, добро, јави се во полиција. Детето криво најкриво искочи право, а "возрасниот" искочи падавичар.

На sleepingbeauty му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    4.010
    Допаѓања:
    50.274
    Една од најтрагичните секојдневни глетки ми се тинејџери и млади како издрогирани и пијани уште од рано утро акаат цел ден по улици ,толку млади и убави а без сјај у очите, ко да знаат дека нивната иднината престанала некаде години наназад и никогаш нема ни да дојде...

На LiquidLuna, Најубаф на свет, christinnn и 11 други им се допаѓа ова.
  18. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.637
    Допаѓања:
    4.444
    Чувството е непроценливо кога ќе те соберат тренерки што пред две години ти биле кнап поради вишок кг, не верував на луѓе кои ми викаа си ослабела ама сега поверував :party:
    Премногу значи човек кога ќе пие цедени сокови и ќе се движи :rofl:

На Intergalactic и Panda00 им се допаѓа ова.
  19. MissChievous

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.752
    Допаѓања:
    26.683
    Поентата е да уживаш во времето шо го имаш у животов, не е битно што други мислат, само не штети никому и уживаааај, убаво да се осеќаш, спокој да ти владее, секогаш да ти доаѓа да пееш и танцуваш од добро расположение.

На Eunoia, ForeverYoung, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Yuforeal

Yuforeal Активен член

Се зачлени на:
    7 декември 2025
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    95
    Уште владе од мусинци шо не напрај слика од дечково со кумава. Мали дуќанчиња маалски се закачиле на трендов, и уште со paint сечеле, лепеле па облачиња за зборовите, уште во office 2007 word заостанати лол. Платете некоја маркетинг агенција или внучето на финки шо е запишано нека го среди на чатџпт, кој век сме маму вам бумерска :D

На MeowMeow, Mumoftwo30, Amellie13 и 7 други им се допаѓа ова.