Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.092
    Допаѓања:
    10.258
    Нема поубав душевен мир од тоа кога ќе се разбудиш наутро додека се уште е се тивко и мирно, додека нема раздвиженост и се слуша само пеењето на врапчињата и звуците на природата :music:(heidy)

Целово ова носи некој посебен мир и спокој кој тешко се наоѓа преку денот кој е бучен и хаотичен.. Понекогаш најубавите моменти се најтивките :sun::f:

Последна измена: 27 април 2026 во 11:28
    На Малечка Малинка, NPN, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Maelina

Maelina Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    776
    Добив Мерси бомбоњера на подарок и си реков ќе ја отворам да се заблажам. Ја отворив и еве веќе недела дена секој ден си земам по 1-2 чоколатчиња, ни една четвртина не е изедена. Ова е мојот НАЈГОЛЕМ non-scale victory досега. :inlove: Во нормални случаеви целата бомбоњера ќе ја снемаше во рок од 10 минути. За некој може не е ништо посебно ова, ама за мене е преголем успех и напредок. Се има случувано јадења да ги прскам со парфем затоа што физички не сум можела да запрам.

На Малечка Малинка и KiT им се допаѓа ова.
  3. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.565
    Допаѓања:
    19.240
    WHAT????? :o :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Викаш функционира ова?

Да пробам, ама знаеш шо, мене ми е жал да фрлам/уништам храна, грев ми е :(

Мерси е грда бонбоњера, посебно се грди тие со марципан :puke:
    Е да беше Фереро, нз баш дали ќе одолееше :inlove:

4. Maelina

Maelina Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    776
    Нормално дека ми е жал, ама си имав таков проблем што не можев да се запрам никако до степен на екстремна прејаденост. Во тој случај прскање храна со парфем и фрлање е далеку подобро отколку да ја изедеш. Секако дека може да ја оставиш за после или да ја дадеш на некој друг, ама кој имал таков проблем знае дека тоа не е опција. :) Најчесто тоа беше чипсови/чоколади, храна што секако не е бенефит за никој.