Нема поубав душевен мир од тоа кога ќе се разбудиш наутро додека се уште е се тивко и мирно, додека нема раздвиженост и се слуша само пеењето на врапчињата и звуците на природата Целово ова носи некој посебен мир и спокој кој тешко се наоѓа преку денот кој е бучен и хаотичен.. Понекогаш најубавите моменти се најтивките
Добив Мерси бомбоњера на подарок и си реков ќе ја отворам да се заблажам. Ја отворив и еве веќе недела дена секој ден си земам по 1-2 чоколатчиња, ни една четвртина не е изедена. Ова е мојот НАЈГОЛЕМ non-scale victory досега. Во нормални случаеви целата бомбоњера ќе ја снемаше во рок од 10 минути. За некој може не е ништо посебно ова, ама за мене е преголем успех и напредок. Се има случувано јадења да ги прскам со парфем затоа што физички не сум можела да запрам.
WHAT????? Викаш функционира ова? Да пробам, ама знаеш шо, мене ми е жал да фрлам/уништам храна, грев ми е Мерси е грда бонбоњера, посебно се грди тие со марципан Е да беше Фереро, нз баш дали ќе одолееше
Нормално дека ми е жал, ама си имав таков проблем што не можев да се запрам никако до степен на екстремна прејаденост. Во тој случај прскање храна со парфем и фрлање е далеку подобро отколку да ја изедеш. Секако дека може да ја оставиш за после или да ја дадеш на некој друг, ама кој имал таков проблем знае дека тоа не е опција. Најчесто тоа беше чипсови/чоколади, храна што секако не е бенефит за никој.