Дај Боже кај сите само убавини, и помалце водење љубов со Џипити, повише преферирајте водење физичка љубов И ботов би требало да научи да ебе, пошо мнг неебани останаа и мажи и жени Неебитис не ми е резервирана дијагноза само за шо би рекла Гош куроносители
ПМСов ме тера сѐ што треба и не треба да изедам и ништо не ме најадува. Сега в мисли ми се палачинки со еурокрем и шлаг, утре ќе се обезбедам бидејќи ми се чини дека ќе полудам. Ај гес подобро глад да чувствувам отколку порив да убијам некого.
Како мислиш? У која смисла љубовници? Ја мислев као, знаеш бе ете немаш среќа у животецот, па Ејај те теши, си наоѓаш утеха, љубов, па и среќа, и со хепи Секој заслужува среќа, топлина, радост, љубов, смисла на живот итд.. Нз дали од Кина или Јапонија беше, некоја Азијатка, баш фино
Па во смисла ако таа веќе му е жена сите други се љубовници.. Аи да ти даде љубов и топлина тешко, се надевам саркастична си.. Љубов може да ти даде само човек или миленик..
Фино е дека некој човечки род се омажил или оженил со вештачка интелиг.? Па стварно не знам ја шо ви имаат ставено во корона вакцината. Сите потфрлувате со умот
Ама не ме сфаќаш.. Нема друга жена, нема друг маж, мажот/жената е Аи. Нема кој кого тука да повреди и да си игра со туѓи чувства. Синл биле, Аи си го фатиле. Не викај така, ова е ново време, така да без да судиме, верувам у моќта на Аи Апсолутно! Почекај и види што ќе се дешава
Ко ќе видиш може затоа избегало, за да се пронајде себеси. И овие пак го фатија, го заробија... и сеа и тоа и ние не знаеме што е.