1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.171
    Допаѓања:
    5.509
    Ват?
    Првпат читам за вакво нешто...ау до кај ошол светов, во спортот...

Од преселбава најкриво ми е што тајмингот ми се поклопи со Прв до Врв, абе ќе си пукнам од мака.
    Цела зима по смрзнатото на 4 и минус тренириав, по жештиниве пролетва кога стопли и цврц.
    Знаев дека можно е пролет да бегам, ама мислев ќе се одолговлечи со административни глупости како секаш, ко то нееее.
    Умешал прсти оној Марфи и решил да ми го сј*бе цел план, цел труд потонат во литри пот, болки, плускавци, посекотини оти толку сум смасна, несмасна де, а башка в зима кожата сама пука, а јас па носам у ранец ракавици, а не на раце и така...
    Да скратам со среќа на сите, да бев ќе ве растурев :D
    Се шалам, планирав да си го растурам личниот рекорд на пократко постигнато време.
    И така, сека тука ќе си трчкарам на лента по огромнине маркети...

Боже колку ми фали Водно...
    Ај доста цмиздрење за денес.

2. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    5.188
    Допаѓања:
    17.645
    Тие де, со фабричка грешка во мозокот, што немаат перцепција и EQ за средината во која се наоѓаат и живеат (како резултат на х настан). Генерално, немаат перцепција за лесно/тешко или ја имале ама некаде пропратно ја изгубиле за да постанат баш такви; не се нешто „понапредни“ од останатите, него уназадени. Малкуцка доза на социопатско однесување, се служат со многу неетички принципи и истите насекаде ги употребуваат. Не се нешто интелигентни, онака колку за да пројдат кај просечен човек.