Харибо бонбоните се УЖАС!!!!!!!! Ако купам уште еднаш само уште еднаш Шо е бре ова одвратност Како ли се продава и јаде нешто вакво Уште на деца им даваат..
Tropifrutti се убави и јаготките али дефинитивно не се добар snack за деца па ни за возрасни, премногу шеќер имаат.
Не знам какви се овие, може се понормални. Кои и да сум ги зела, сите биле грозотии, порано се чудам како истиве ми биле вкусни, или толку сум разбирала или ги имаат заебано низ годините. Не постојат бољи од овие на Storck
Има еден период во месецот кога косата и брадата перфектно ми се совпаѓаат во растот. Тогаш може и Хемсфорд, и Хју Џекмен и Џорџ Клуни да ми позавидат. Лепотан сум. Пу, пу, машала. Штета што тој период трае кратко и после изгледам како бескуќник, од дома не ми се излегува со луѓе да се мешам. Дури и Џек Блек и Зек Галифинакис би се срамеле од мене. Потоа ќе се решам, ќе отидам на шишање, и берберот ќе ме излупи како велигденско јајце. Како оној "со тетин ми бунари копаме" од Македонски Идол ќе ме направи во главата. Го проколнувам денот што сум решил да одам. Спојлер Потоа јово - наново почнува месечниот циклус. Денес се рашишаф.
Според Копенхашката интерпретација на квантната механика, и двете твои верзии коегзистираат во суперпозиција во исто време. (додека не колабира брановата функција) Така што технички, соодветниот коментар би бил: „Немртва сум, а ти?“ (многу по goth варијанта на одговорот од погоре)
како си ме насмеал од срце, ова ми е узречица во било кој контекст на тема шишање откако порвпат го гледав . Одамна го немам гледано видеово, да си жив и здрав
Од толку обврски заборавив оти на комшиФката и реков да стави кафе,ми се јавува после цели 4 саата,и ми вика "наздравје нека ни е кафето" Искрено,се засрамив..
Легендарно видео, како и сите останати од првиот, и последниот македонски идол. Иако беа монтирани Игор и Тони, направија нешто што ќе се памти засекогаш. Баш се прашувам каде се денес некои од ликовиве.
И мене ова со музиката ми се случува. Се сум кнап со време и заборавив и да уживам и да учам за се ново и баш ми е криво за тоа. Си ветив или планирам во иднина да надокнадам за тоа. Него посилно ме здрма за филмови исто вака што се осеќам...ужас. За вежбање меморија учење нов јазик, а блиска запиша и некој инструмент свирење. Е јас немам талент за тоа, пеење можеби. @Billy Idol си ме изнасмеал пред спиење поштено. Ама ти излагај си и кога си во фаза на изглед бездомник. Тука ги гледам ич не им е гајле на некои си тераат така и тоа во јавен превоз. Ги гледам и си мислам абе јас дома онака опуштено посредена сум. Не им е гајле тука, доколку се понашаат културно ич не ги засега кој од кај е и што облекол, додека има облека на себе. Уживај не се замарај толку. Како и да е добро смеење приреди. Thx.
Цел живот имам работа со деца. Возрасни деца, што не пораснале. Останале со пречки у развој ко да се шестодделенци/ки. Со EQ у минус. Од родители па надаље.
Затоа ја бранев Кербер, она општо пишува не пишува кон некој конкретно и сега ти се пронаоѓаш и почнуваш да ја хејташ а она уопште не мисли на тебе или тој што се пронаоѓа во пораката. Сами се пронашле и сега ја сум им најголем замислен непријател. Воопшто не бил наменет текстот за нив in the first place. Ми се свидело напишаното сум го споделила. Толку.