Да, но на академски граѓани кои треба да бидат пример за сите, не им доликува да повикуваат на тероризам и смрт. Повикување на омраза знаеме најчесто од кај доаѓа од дрогирани навивачи и дивјаци како Шверцери, Комити, Чкембари, Балисти, Мајмуни, итн.. Ама од студенти, стварно нема логика
А шо има логика во Мк? Има, нема, тоа е. Ја продадоа државата, ќе не продадат и нас и готово. Народот кога ќе се тепа по улици заради нив (тие во фотељјите) , они ќе си го извадат бг пасош од сефот, ќе си ги извадат милионите заѕидани во ѕидот и полека полека ќе си заминат, брат, без народот да примети. Таа е реалноста.
Не следам политика. Без поента е. Не заработувам пари од тоа. Не ме прави среќен. Не можам ништо да сменам. Ни знам што треба да се смени.
Рече, еве. @quattro Проблемот мислам дека лежи повеќе во тоа што велиме абе остај, не се замарај, а што ќе смениш ако се замараш итн...
Ви текнува на 8track? Тоа беше топ платформа, колку ги мислев плејлистите што ги правев, понекад цел месец 'собирав' песни. Па каверот. Називот. Жанровите. Колку песни и изведувачи открив баш таму... убав период.
Сообраќајкава кај обиколница по не знам кој пат ме потсеќа колку е заебан животов, колку не знаеш кога ќе те снема. Децава по 20 години, цел живот пред нив, и татково на едниот. Ни крив ни дужен, е вака еден ден ќе заминеш од светов за секунда. Јебем ти живот проклет.
Темана за седење на кафе сам чоек.. Ја у мол не можам сама не па на кафе или на јадење. Издржувам вкупно 15-20 мин и бегам, не можам да разгледувам, не дај Боже пробувам. Колку пати сакам да влезам у парфимерија, сакам се' можно да изнамирисам, нешто не ми дава да припарам. Повторно и повторно тоа загушувачко чувство.. Како шопингот за многу жени е терапија? Терапија е онлајн шопингот само, на слепо ќе си купувам, само да не треба да идам.. Иам проблем со изложување јас Место да се соочам, повторно избирам да се изолирам Сама, во темно, на некоја осамена клупа..
Мразам на шопинг со дм да одам, забавно ми е до првите 2-3 дуќана, после не, ќе ги прошета сите и на крај ќе се врати од првиот ќе купи, и скоро секогаш мора да се влезе кај што се продава шминка и 15 мин да се мисли дали да земе кармин и чудни ствари со една или друга боја, а боите исти. И се лути ако не влезам со неа, немало кој да и помогне, ама не е проблемот кој да и помогне, туку нема кој да го шкрта за да види што какво е. Знае да биде и забавно ама кога не трае долго.
Прво, нормално е да ги прошеташ сите и да видиш шо има, па накрај да одлучиш шо и од каде ќе купиш. Второ, вие мажите сте colorblind. Трето, забавно е.
Понекогаш ми е глупо сама на шопинг, понекогаш си уживам. Спојлер Читај дека ми зависи од тоа дали сум во ПМС.
Свака част на енергијата за ова Ја не можам вака озб, абе се уморувам, не од идењето, движењето, за пешачење км можам без проблем, али вака ко шо кажуваш низ дуќани, ко престимулирана се осеќам, анксиозност ко да ми се активира. Чим почне едно одвратно чувство налик на бунило, магловито почињам да се осеќам и чудно, знам дека нештово не е за мене. Еднаш сама бев исто, не знаев да се вратам бе, па тоа лутање шо беше Ејјјј у мол у кој миљон пати сум била, сеа да ме прашаш кај се наоѓа некоја продавница, нема да знам... Идам на сајтот и глеам кое на кој спрат е Чувството коа ќе искочам на воздух