Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Moon&me

Moon&me Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2026
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    289
    Сакам да кажам дека
    После одредени години сфаќаш дека најголем green flag не е романтика, туку човек што не ти го ремети нервниот систем :D :D

На Billy Idol, L.i.n.a.a, Salome и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.436
    Допаѓања:
    33.425
    За скромноста, не сум скромна :).

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.763
    Допаѓања:
    62.907
    Колку ми се радува душата кога некој се осеќа доволно комфорно во мое присуство да можи искрено да се израдува на мали работи кои го прават среќен. И/или да си ја покажи својата "чудна" страна за нешто која ја крие од светот. Сакам луѓе кои се unapologetically themselves со она во кое уживаат. Бидејќи знам како е чувството некој да те прифати така и да не ти суди.
    По 100 години од сега можеби никој нема да памети дека сме постоеле и како сме се викале, зошто да не ги истуриме цело срце и душа во нешто што не прави среќни, без разлика колку е мало, чудно и неприфатено од просечниот човек во општеството?

На Billy Idol, FriendOfDorothy, KiT и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.292
    Допаѓања:
    168.364
    Денес слатко се изнасмеав.
    Сменила другарки, зошто човек бил просекот од 5те луѓе со кои поминувал најмногу време.
    Екхм...
    Можда си им направила услуга, зошто можда ти си просекот кој ги квари?! Не помисли на тоа, нели?!

Не сакала да слуша веќе како се жалат. А што те слушаа тебе како се жалиш? А што си полна со злоба и лошотија?
    Зошто јбг, живот се дешава, си требате. А од друга страна, од истата таа особа се што имам слушнато е - зајадување, презир, пасивни навреди, жалење (види видиии), мудрување, мора да е прва виолина на маса, испитување на други луѓе...

Знаете како... злобата е исто што и глупоќата. Најтешко им е на тие околу нив, зошто сами не се осеќаат.

На azelea, Buttermilk, M&M и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.130
    Допаѓања:
    44.799
    Јасно ни е на сите дека се наоѓаме во ера на вештачка интелигенција, колку што помага толку и одмага, ама...

Дали СЕРИОЗНО на форум доаѓате со напишани постови од ChatGPT?
    Дали СЕРИОЗНО не знаете да сврзете две-три реченици сами, да искажете став за нешто, да бидете вие?
    Што е уште посмешно: дали СЕРИОЗНО мислите дека не е очигледно оти не е пишано од ваша страна?

Па уште и се толерираат вакви непресушни извори на мудрост.

Награди ли се добиваат, поени ли, за филмање, билдање его, за што?

Ме плаши цел овој развој на технологијата.
    Технологијата оди напред со рапидна брзина, а ние се враќаме на она неандерталското: лови, јади, рамножувај се, умри.

Разумот и способноста за дискусии, оформување ставови ќе стане научна фантастика.

На SummerGirl и christinnn им се допаѓа ова.
  6. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.759
    Допаѓања:
    26.743
    Од тикток трендовине "My dad/mom said he/she use to break hearts back in the days" и "But there was once a time" сфаќам дека сè што имаме е младоста.