Лажно се претставувале како 14-годишно девојче и намамувале педофили, МВР ги гони објави Скопје1.мк Kога оштетените ќе пристигнеле на договореното место, биле пресретнувани од членовите на групата, кои ги снимале без нивна согласност, ги навредувале, омаловажувале и психички ги малтретирале. Според МВР, тие биле принудувани да даваат изјави дека се „педофили“, по што снимките и нивните лични податоци биле јавно објавувани на социјалните мрежи. Со ваквите постапки кај оштетените биле предизвикани страв, понижување и чувство на загрозена сигурност. објави Скопје1.мк Ех мори жална Македонијо. Овие ги уапсиле, а говедата што имале намера да се сретнат со дете, ооогреотичка им била загрозена сигурноста. Како викаше Панче или Мицика или кој беше, вашите мајки и сестри безбедно ќе шетаат. Пред очи им ловеле педофили, ама не бе, оштетени биле тие. Утре ќе читаме црни хроники пак и пак изненаЃени од каде.
И јас не знаев да готвам додека не почнав сам да живеам, ама не готвев многу затоа што не ми се готвеше само за себе, а сега ми е мерак да готвам за двајца. Не гледам на тоа дека готвењето е женска работа и дека секоја жена мора перфектно да готви, секој без разлика дали е маж или жена добро е за себе да знае нешто основно да зготви, а дека мора да се знае, не.. Кај нас генерално жените по добро готват и се снаоѓаат во кујна (зборувам непрофесионално, во домашни услови), ама не од причина што се жени па им е во природата, туку во глобала така сме растени, женските деца мора да се во кујна да научат, а машкото не смее и да сака за да не се прави "женско петле".