Не постои поубав попрефинет јазик од италијанскиот. Да беше универзален само тој Али па од друга страна, штета би било да се уништи со грд акцент..
Ајде уште еден меил... Кајшто ме одбиваат. Добро, дали некој во оваа наша глупа земја нашол работа? Само колку апликации, само колку интервјуа поминав...... Срам да ви е... Не знам што сакаат работодавциве??? Искуство имам, работам ко шо треба. Да спремам куферите за негде, м? Море неписмени....
Не знам зошто е така, но... Никогаш не сум бил омаловажен од човек на кого му се восхитувам. Луѓето што навистина постигнале нешто секогаш знаеле да ме охрабрат, поддржат. Од друга страна, другиве...
Во принцип само кога се молиме за здравје вистински знаеме што сакаме... За се останато? За се останато навистина не знаеме што ќе ни ја отруе душата дури и кога е најубавиот сон во прашање... не ги гледаме ниту обврските, ниту последиците, туку само убавата страна на нештата... Како и да е, во нешто вечно сигурна сум. Постојат реално зли луѓе и најчесто се кријат во оние што изгледаат најбезопасно...
Ајде иронијата почна. Хахах. Нит некој те тагна, нит ништо. Сами си го барате. Не реков плескавици дека ќе плескам. А ти, што правиш во животот освен што цитираш коментари кога не си повикана? Брецкаш луѓе? Озборуваш? Еј, многу интересно.
Па твојот коментар беше многу повеќе од брецкање. Злобен и полн со предрасуди и осудување. Ама затоа е тука кармата, јбг.
Некогаш не ми се верува што ќе прочитам овде . Што те засега тебе што правам јас во животот? Не ме поднесувај , само одмини ме. Абе размисли пред да напишеш нешто ццц. Во Европа ќе сме оделе со простотилак, немој бе.
Па добро ако гласно размислуваш на јавен форум нормално е да очекуваш некој да ти даде мислење за мислењето. Јас како што знам, нема правило дека смееш да реплицираш на мислење само ако си означен во истото. Карма не можам да ти бидам јас, туку единствено твојата енергија што ја шириш ти се враќа како бумеранг. Ништо лично.
Од омилено хоби во последниве денови издвојувам: екекек со мачето. Ме гледа во очи и ми прави така ко да сум птица и јас му враќам ко луда некоја Ќе ме сфатат мајчичките мачкини, а во очи на другиве не сакам ни да замислам како би изгледало тоа
Едно многу важно прашање имам: ЗОШТООООО, ЗОШТОООООООООООО ЗОШТО, НЕ СЕ БАЊАТЕ!?!?!?!?!?????????? На овој пекол да не се бањаш, па не можам бе! Основно ти треба, вода и сапун!!!!!! Аман бањајте се, аманннн!!!!!!!!! Мука ми е од небањати, мука!!!!!
Толку ми е убаво летото кога немам потреба да носам јакна, шал, капи и те ствари. Облечи фустанчето, сандал и терај. Баш и ме собира и во еден куфер кога одам на одмор.
Ти тоа го правиш нарочно. Коментирајте бе, си имате право, ќе ве игнорирам. Шо ми можите хахаха Ете ти ми ја врати ете енергијата