1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    2.720
    Не цитирав никој за да се буцкам. Ова е отворена тема за секој еден, и секој може да си го искаже своето мислење на одредена тема.

Не ја разбирам суштината на твоето мислење да ме цитираш, а притоа да не ми одговориш на ниту едно прашање.

Интересно е што суптилно се споменува и исмејува заостанатиот македонец, а баш на тој македонец му парадираат и му ги објаснуваат геј правата.
    Малку контрадикторно зарем не?

2. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.346
    Допаѓања:
    6.434
    За ивф од табелата во Македонија им е возможно само преку опцијата самохрана мајка, за сурогатство во некои земји и тука, а и таму ќе се крстат и молат за тоа или склучуваат легани параван хетеро бракови, нажалост.
    И да зборете ми за и/не мање права.
    И не секој месец, секој f*ckind day...

@Mazegin многу грешно си ми ја протолкувала суптилноста, никаде не целев кон тоа, ама ете пак доказ дека џабе ќе дискутираме.
    Имај си убав ден.

3. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.552
    Допаѓања:
    46.163
    Децата имаат природна флексибилност и љубопитност да го запознаат и научат светот кој ги опркужува. За разлика од тебе.

4. Wellwell

Wellwell Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2025
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    137
    Знаете кога за некој човек уште на прво видување имате лошо чувство? Кога инстинктот ти кажува дека овој човек не е баш добар? Да не речам го**о.

Е, тоа ми се случува често и за среќа или несреќа, не сум погрешила до сега.
    Интуицијата не ме излажала.