Не цитирав никој за да се буцкам. Ова е отворена тема за секој еден, и секој може да си го искаже своето мислење на одредена тема. Не ја разбирам суштината на твоето мислење да ме цитираш, а притоа да не ми одговориш на ниту едно прашање. Интересно е што суптилно се споменува и исмејува заостанатиот македонец, а баш на тој македонец му парадираат и му ги објаснуваат геј правата. Малку контрадикторно зарем не?
За ивф од табелата во Македонија им е возможно само преку опцијата самохрана мајка, за сурогатство во некои земји и тука, а и таму ќе се крстат и молат за тоа или склучуваат легани параван хетеро бракови, нажалост. И да зборете ми за и/не мање права. И не секој месец, секој f*ckind day... @Mazegin многу грешно си ми ја протолкувала суптилноста, никаде не целев кон тоа, ама ете пак доказ дека џабе ќе дискутираме. Имај си убав ден.
Децата имаат природна флексибилност и љубопитност да го запознаат и научат светот кој ги опркужува. За разлика од тебе.
Знаете кога за некој човек уште на прво видување имате лошо чувство? Кога инстинктот ти кажува дека овој човек не е баш добар? Да не речам го**о. Е, тоа ми се случува често и за среќа или несреќа, не сум погрешила до сега. Интуицијата не ме излажала.