1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.769
    Па се борам на некој начин со тоа што не го подржувам тоа и што сум надвор од таа призма на радикални идеологии кои ја деградираат жената и едноставно промената почнува од самиот себе а јас верувам дека сум си направила доволно промени во врска со тоа.

На Dajmo89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    5.087
    Допаѓања:
    54.161
    Да ама ти ме нападна у првобитниот пост дека сум се исмевал и не сум ги прифаќал различностите:wasntme::^)

На LibreGirl, Moon&me, Panda00 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.769
    Извини не бев во право ме тригерна затоа што знам дека тие жени и девојки нема базен да видат ако има и мажи..

На Dajmo89 и John Snow им се допаѓа ова.
  4. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.474
    Допаѓања:
    28.844
    Се молат овие љубителите на лето да ми дадат предлог што да се прави во периодот од 10-17 часот кога НЕ сум на одмор.

Оти кај мене чим отиде над 30 степени, летна депресија, низок притисок и спиење по цел ден enter the chat.
    Ќе правев генералка, еве сила неам мме.

На Purpleheart, Adidas888, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    4.046
    Допаѓања:
    50.856
    Ќе си јадеш повеќе, само јади здраво. Салати, овошје, печен зеленчук, месо моеш исто да зголемиш за 100 грама... Чим си на диета, а телото ти бара значи дека ти треба... Особено ако вежбаш.

6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.529
    Допаѓања:
    33.915
    Јас колку шо разбрав, некои денови во неделата се направени за сите, и за мажи и за жени, само два дена се напраени само за жени.
    Ако е така, тоа е добро, и го оправдувам. Не сакаат сите жени да се манијачени, а таму во Тетово секој втор е манијак, и албанец и македонец.

На st-el му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.529
    Допаѓања:
    33.915
    Исто, исто.
    Незнам шо толку се запнале за летото, а клофнале дома и не мрдаат. Еве јас не го сакам летото и сакам да пешачам секој ден по ладовина. Кај да одам сега и шо да праам? Иам качено 4 кила откако е почнато жешково оти неам мрднато никаде. Не ни можам, од притисоков.