Најголем turn off кај машко ми е профилна од теретана и слика со наочара за сонце, со левата рака на воланот, за да се види тетоважата што си ја напрајл братот.
Насилство раѓа насилство Деца се, си играат само они Носи ги на психолог, ќе се опраат Море за уши и да лежат у лудница, на монструми не им е место надвор. Или уште поарно, општокорисна работа, као чистење гомна од јавни тоалети, таман сеа распуст е
Има страшно невреме во Скопје. Ако имате луѓе надвор, кажете им да не одат на раскрсницата кај ДЗР (Државен Завод за Ревизија) и не кај надвозникот. Има премногу вода и некои возила заглавуваат!
Значи Милан Тарот најпоштен маг, врачар, гатач, астролог сврте тоа таротот за јарци за јуни вика на љубовен план ќе ти побара некој голи слики на ВацАп, али да му испратам слика од кур, на работа ќе добијам отказ ќе ме намести колешката а од здравје ќе останам трудна... Попоштено здравје, ќе идам сеа ќе му уплатам евро на ПејПал.
Значи нашиот почитуван стаОрце, го стесни најфреквентниот булевар у сред факинг Центар за сега да се прават поголеми гужви ама ниеднаш не му текна да излезе на критичните места низ Скопје каде редовно се поплавува со секој дожд да види што е проблемот. Ископа здрав асфалт ама дупкине кај Веро Џамбо не му текна да ги пополни. Дождот не можеш да ги контролираш ама сигурна сум дека има градови во кои врне многу повеќе, а не се поплавуваат. Ова е неколку саати, не е со денови. Јебало ве ВМРО
Еден дожд и во Македонија го имате ова: https://www.instagram.com/reels/DaQTDRVonm6/ Само да трубаат згради знаат, бидејќи имаат профит со градежнава мафија. А потоа уво ги боли, удавете се. Ама и народот си е крив. Ем ги гласа, ем им ги купува становите.
За нецели 24 часа имаме една аеродромска пуфла и момци кои утре-друг ден ќе се размножуваат; наспрема градот кој илустративно тоне во фекалии. Двете дијаметрални настани и те како ја опишуваат скопската елитна класа. Кога правдата ќе стигне во рацете на обичните граѓани? Свесни сте дека излегува сето вон контрола со младите?
Ретко се приврзувам за инфлуенсери, ама кога ќе се случи, ОБАВЕЗНО ме разочаруваат или родат дете па ми стануваат досадни. Сериозно, секогаш стануваат предигнати, се свртуваат кон Бога или целата содржина ја претвараат во мајчинство, уморна суммммм, само сакам забавен контент.
Аа нелиии... исто мислам. Ако сум заследила фуд блогер очекувам таква содржина. А не да мењаат дрес на секоја нова фаза у животот. Па некои од што све каша попара прават со постови, те травел блог, па малку мам лајф, па мода, па лигавење... и на крај лајфстајл блог. Ми е гајле за тие како живеат. Дај ми конкретна содржина интересна, ако ме интересира ќе те гледам, ако не ќе се најде друг. Од што сакаат да опфатат што поголем таргет се губат самите.
Во денешно време не сите родители се прави родители. Ги запуштаат децата и гледаме страшни работи. Богами сè повеќе ми се допаѓаат оние филмски сценарија во кои власта одлучува кој смее, а кој не смее да се размножува. Така треба да биде и во реалноста.
Американциве со кои работам ми посакуваат (и јас) да имам убав 4ти јули, сега ми иди да извадам американско знаме и да го поставам на терасава.
Не ми се верува дека TV Time се затвора и све ќе биде избришано. Сите коментари на серии, сите серии што си ги пратам религиозно, календарот...
Од основно или средно го користам како можам да зачувам се и до кога имам се да си препишам во тетратка?!
До 15.07 може да си симнеме све, потоа комплетно ќе биде избришана. Сите коментари, мислења, реакции...
Споделив со брат ми и са двата тажиме и бараме апликација со календар. Изгледа ќе мора старомодно во вистински календар да пишам.