1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.169
    Допаѓања:
    185.989
    Споделив со брат ми и са двата тажиме и бараме апликација со календар. Изгледа ќе мора старомодно во вистински календар да пишам. :puke:

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    772
    Допаѓања:
    1.473
    Ден Д ми е у Вторник.. т.д мора еднаш да ми се склопат коцкиве :)

Од други новости издвојувам дека берберот ми заби нож у грб и ќе биде сменет под итно.

На pinklipstick му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.933
    Допаѓања:
    83.464
    Јас се префрлив на Simkl Lists. Мора да имам нешто за евиденција, па од сите што ги пробав вчера, оваа ми личи нај така user friendly. За жал, далеку подобра и попрегледна е кога се логираш од пц, ама тоа е. Стварно ми треба ваква апликација, не можам да функционирам без тоа. Се чувствувам како да ќе ми отиде и дел од мене со крајот на TV time, и јас ја користам апликацијава од самиот почеток. :u:

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.169
    Допаѓања:
    185.989
    Ја симнав баш сега ќе ја разгледам, фала. :hug:
    Screenshot_2026-07-02-21-28-36-716_com.reddit.frontpage-edit.jpg
    Сум немала толку болен раскин колку шо ме здоболи ова. И две недели се премалку. Се надевам некој ќе види колку сите тажиме и ќе ја купи, чак и да има subscription. За TV Time би платила. Ако можев сите социјални мрежи би одбрала да ги нема шо ги користам, само оваа апликација да ми остани.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.