Споделив со брат ми и са двата тажиме и бараме апликација со календар. Изгледа ќе мора старомодно во вистински календар да пишам.
Ден Д ми е у Вторник.. т.д мора еднаш да ми се склопат коцкиве Од други новости издвојувам дека берберот ми заби нож у грб и ќе биде сменет под итно.
Јас се префрлив на Simkl Lists. Мора да имам нешто за евиденција, па од сите што ги пробав вчера, оваа ми личи нај така user friendly. За жал, далеку подобра и попрегледна е кога се логираш од пц, ама тоа е. Стварно ми треба ваква апликација, не можам да функционирам без тоа. Се чувствувам како да ќе ми отиде и дел од мене со крајот на TV time, и јас ја користам апликацијава од самиот почеток.
Ја симнав баш сега ќе ја разгледам, фала. Сум немала толку болен раскин колку шо ме здоболи ова. И две недели се премалку. Се надевам некој ќе види колку сите тажиме и ќе ја купи, чак и да има subscription. За TV Time би платила. Ако можев сите социјални мрежи би одбрала да ги нема шо ги користам, само оваа апликација да ми остани.