Ја знам, фала ти. Разгледав многу апликации, ама сепак не сакам да инсталирам две апликации за една иста работа. Најпрактично ми беше да ставам некоја 2во1 кај што можам да бележам и серии и филмови. Две муви со еден удар.
Помина една намирисана со мирис шо ме врати 2009 назад.. шо не бил дал сега да се разбудам тоа време.
Некако успевам да ги игнорирам оти дур скролам ми одат мислењата врз реклама. Не знам дали е кај мене некој баг или така ги дава сегде?
Издржи Адидас, издржи мушки, немој ни случајно да си ставила залак во устата, мора да бидеш пи*ка америчка на одморот.
Најлошо е токсична личност да имаш во фамилија... што е тоа да кажеш фала? Што е тоа да пофалиш еднаш да речеш е браво убаво си направила,баш убаво тоа што си купила... или што е тоа да не најдеш мана на нешто ако ти се поклони,па уште гледај дали е со изминат рок па нели сме ти го дале
Отидов на работа со 3 саати спиено, за среќа издржав... затоа после работа легнав во 19 часот и станав утредента
Денес за прв пат после две години ставив део спреј и тоа Бороталко факинг 5 евра само оти ми го дадоа гага у Дм, и за прв пат смрдам... Абе златна гликолна киселинa ...
Обично ми е криво што не можам постојано да имам накинџурени и долги нокти ама после ми текнува дека не можам заради професијата и тоа ми е така еден флекс
Дека нема ништо ПООДВРАТНО од да јадеш сончоглед во детско игралиште и секако нели, да мислиш дека има минимум двајца кој ќе одат по тебе и ќе ги метат лушпите.
Молчи не издавај, знам ама ме гоустна вака може по постов ќе ми пише пак кога ќе го види. Ама и да му беше намерата на женско да пише ако треба ќе го сменам тоа на форумот од машко во женско, само нека каже. Ако треба и полот ќе си го сменам прв пат некој непознат ми пишува прв, мора да се испочитува.