Живееме во доба каде што веќе не е толку битно да се искусуваат нешта. Побитно е да се покаже на другите дека се искусуваат нештата.
Да не знаело да се цени своето Ружна нација сме биле Ќе ми величи шваби холанѓани одвратни Нема позгодни од медитеранските типови, тие шо сакаат плави и шо ги преценуваат немаат вкус никаков! Итаљанскиот шарм пали и жари бре Нема бољи
Конечно после одредена случка и одреден период што ми помина не се мислам веќе кој што ми рекол.... претходно знаев да се тупам цело време зошто некој така ми рекол ,зошто така јас сум одговорила и јади си ја душата кој што ќе рече и мисли се со денови ... епа не е така веќе и многу ми е подобро сега себеси се ставив на прво место и сметам дека така како што поставувам е правилно
Не сакам да навлагам детално, но коа збориш рандом конкретно за скинќер кажав како некоја користи поише продукти, за на тоа да ми каже - џабе, пак е грда, нашите се такви килави И на сето ова да очекува да не се навредам јас??????
Некогаш онака после глуп ден си лежам и пробувам да заспијам и рандом ми текнуе дека пред многу години мислев дека лекот Билобил се вика така пошто се пие за да се сетиш што било, кој и каде бил, а не ради растението (гинко билоба) што се користи за него.
Реакциите во врска со скандалот на ГАК со условите покажува јасно дека сме народ што живее со она „ќути си, има и полошо“. „Државно е, така е таму“. „Важно живи излегуваат од болница“. Сѐ додека се задоволуваме со минимумот и мизерни услови прифаќаме како да се дел од нормалното, нема да мрднеме од мртва точка. Претажно е ова.
Дали само у Велес има многу комарци годинава или у цела СРМ е вака?? Секоја година приметувам кога летаат авиончињата и кога прскаат, пошто ми летаат над глава и ме будат, баш годинава на мајка ми ѝ спомнав дека ги немам слушнато. Знаете кога прв и еднинствен пат ги слушнав? Околу 20-ти јуни, пред да одам на одмор, што е прекасно. Лом сум по нозеве и рацеве, у Грција ме немаа толку изапано, а секоја година ме штедеа ради злобната крв. Чим мене волку ме апат, можам да ги замислам другите претставници на топлиот и кроток народ, масакар се гарант!! А врие и од скакулци и смрдибуби, тие се класика секоја година. До 8-ми спрат идат скакулци (богомилки е ваљда литературно), можам да замислам како им е на тие у куќи. Годинава има навала од инсекти.
Поарно Ритко ќе го слушам кај шо кажува дека амет се серел во најлонче, него Лазаров и неговите дебилни другарчиња.
Ја годинава за чудо не сум лом, а како ме касале други години, решето сум била. *** Скопје ако беше чоек, ќе ви кажев слободно дека можете да му го по*ушите. Аманнннннннн значи од тие комлекси што ги имате, од уста да не се вадело. Проста маса. Шо да ви праиме шо не сте станале 'дошљаци'? Умирате од таква желба, познато си е. Доста со коментари како темава непотребно се отварала, страшно сум осетлива на оваа тема..
Многу мразам да одам на работа II-смена До таму е сто степени у кола Таму на работа е двеста. Значи поарно да се родив камила во Дубаи,упм више