Благодарејќи на ќерка ми шо ми ја покажа "Cheri Cheri Lady" на Modern Talking, го открив овој прекрасен секси бенд шо секоја песна им е бенгер, еве ме цела недела си грувам на нивни песни, како побогу до сеа неам чуено за нив?! А уше поубо ми е шо откритиево ми е поради неа.
Леле страшно ме нервира една баба од комшии шо му пее на внучето едно те исто Ти тука се мачиш од омалаксаност, може темп иам, ме искина стомак, уше тие ми фалат.. Животов не е фер
Седам на скали, на ладовина под цреша. Фонтаната шушти, луѓе излезени на пауза тивко зборуваат помеѓу себе. Пијам ладна лимонада со јагода. По некоја чевла тропка низ плоштадот. Некаде натаму попреку Вардар работници градат, а сообраќај не запира. Најгласни се птиците. На Киндлот ми светка светлина што проаѓа низ гранките, танцуваат сенки на екранот. Што прави сега Вис во хиерархијата?
Јуни беше натпросечно топол ама почетоков од јули е таков кај нас (и кај источна и југо-источна Европа). Првиве недели од јули се со температура околу 3 степени под просечната за овој период од годината. Така разбрав од типов на youtube, за временски прогнози за Европа.
Одговорност наместо образложување, океј? Треба храброст и многу менталноспиритуално созревање за да прифатиш одговорност за сопствените одлуки без 'ама'.
СДК, пола час ми зуе нешто константно дома срцки. Згаснати ламби, клима вклучена... си викам - ,,леле, богомилка е ова, 100%." Неколку пати деновиве ми влегуваат кога ќе отворам балкон некакви суштества. У меѓувреме отворам балкон, некаква свирка, музика слушам у град, прозорецов ми се затресувал од озвучувањето. Си велам: ,,добра е, не е некој инсект..." Заслушувам убаво... Некстајм ги пеат трите кавери. За прв пат у животот посакав да е богомилка. Сабајле прскаа btw, фала Марко Колев.
Kolku ne ima sto sme trvrdoglavi i ideme do kraj vo toa sto ke go naumime makar so glava niz zid i na kraj uspevame vo nasata cel Koga drugite vikaat nemozes gospod veli neplasi se dodeka sum so tebe se e mozno Samo verba vo gornite i se si doaga na svoe mesto Za niv nema nesto sto e nevozmozno Koj veruva vo niv nikogas nema da propadne Amin
Напрај сметка од 1000 па тогаш бесплатна лежалка. Еден коктел 530. What? Епа ќе дремат празни, утре мењаме плажа, да видиме кај ќе се разочараме следно
На Џамбазов песната и она детено шо го заборавив како се вика, ми е топ. Значи нов хит летово. Каква Лидија, бакрачи, Понеделнички ми е врв. Битешн.
Струга, поточно во езерски лозја, чадор со две лежалки 200 денари цел ден. И ако сакаш кафе (Нескафе поточно) 130 денари е. Лично и водата ми е потопла од Охрид. Не знам дали за Охрид се тие цени, ама ако да навистина претерале.
Поарно опцуј ме, ма у курац испрати ме, отколку да ми кажеш не знаеш за работа за која можам да се снајдам Поголема навреда и повреда за мене нема. Као потценување си го доживувам. Боли. Секако одма ми иде да избувнам истава секунда, не се воздржувам. Будала сум шо се замарам знам, ама поголемо од мене е, нерешливо е.