Ја годинава за чудо не сум лом, а како ме касале други години, решето сум била. *** Скопје ако беше чоек, ќе ви кажев слободно дека можете да му го попушите. Аманнннннннн значи од тие комлекси што ги имате, од уста да не се вадело. Проста маса. Шо да ви праиме шо не сте станале 'дошљаци'? Умирате од таква желба, познато си е. Доста со коментари како темава непотребно се отварала, страшно сум осетлива на оваа тема..
Не ме заебавај и ти.. Убаво си кажав погоре, омразата кон главниот град. *** Одма после нешто добро, ми доаѓа лошото, ко проклетство некое да ме следи, не дава ниту да се издишам.
До кога со комплексите дека сте од главен град? Ко заслуга некоја да е тоа А да не зборам кои фејкери ги има у Скопје најфејк особи што сум ги упознала.
Еве ги тие комплекси за кои збориш, не ги приметуваш? Комплекс е да јадам гомна оти некоја џукела ми јаде гомна за градот? Да не се лажеме значи те молам.
Како не се изнајаде гомна не знам. Толку те потресува туѓо мислење? И која си ти да забрануваш слободно да се искажува мислење?
Ти си единствена искомплексирана фејкерка овде. Какви дошљаци ма што се замислуваш ти дека ако си се родила у Скопје дека е твое. И пишуј си од примарниот профил не се срами.
@RainBow да си ги зачисти дупливе на оваа Ана Банана Пинклипстик Интергалактик Твистедсистер Милкивеј Кузнае уше колку ги има, десетици. На форумов имаме дијагноза 'Карамиопатија' Многу сте провидни, доволно е чоек да фрли поглед и сфаќа, нафта не се пие Тагни ми го примарниот да ме потсетиш кој беше.
Многу мразам да одам на работа II-смена До таму е сто степени у кола Таму на работа е двеста. Значи поарно да се родив камила во Дубаи,упм више
Поработи на себе и нема да се нервираш и вреѓаш на вакви глупости. ***** Благодарејќи на ќерка ми шо ми ја покажа "Cheri Cheri Lady" на Modern Talking, го открив овој прекрасен секси бенд шо секоја песна им е бенгер, еве ме цела недела си грувам на нивни песни, како побогу до сеа неам чуено за нив?! А уше поубо ми е шо откритиево ми е поради неа.