Странци ако слушаат, ваљда е поскапо оти учат јазик, шо знам. А ако пееш у купатило и одекнува и те слушаат и комшиите, ваљда и они треба да плаќаат. Или ако е пуштена до даска музиката. Него ако се онадам и ме слушне комшијата, и јас барам да ми плаќа авторски права за моето стенкање
Па ова со Гостивар не е случајно. Носат човечиња од Индија да работат шо се серат, капат, пијат вода од најзагадената река во светот.. да се чуствуваат како дома не гледајте секогаш на чашата дека е полупразна, туку дали има гомце на врвот хехе
Не, сама ми текна. И гледаш дека пишав користејќи зборови во множина. Двете страни смарате со тоа небаре Меси и Роналдо ќе споделат од милионите со вас.
Се надевам дека овие наши коментари некако ќе дојдат до Роналдо и дека ќе подели од милионите со нас.
Имаше едно време кога уживав да читам постови на форумов. Едвај чекав да прочитам нешто што ќе допре до мене, да научам нешто плус, па дури и да беше нешто со што не се согласувам ми беше убаво да читам аргументирани мислења. А сега... не знам ни зошто влегувам тука, можеби навика, можеби надеж дека ќе сретнам познат ник. Секоја чест на некулкуте кои пишуваат повремено и умеат со зборови да го обојат сивилото кое нѐ опкружува сите. Ете тоа сакав да кажам, ми фали пишувана уметност но ја барам на погрешно место очигледно.