Еве глеј Ипак шорцот си го напраил своето У шалвари исто вака? Тешка работа Облеката и те како влијае, не негирајте плс Пак ќе повторам не за другите, лично за С Е Б Е. *** Не сум знаела дека накај плава ми е косата Шубаво било природно да ти е шатирана, ја засакав нијансирана Уште волумен да имаше и да не се мрси
Тоа со облеката е дискутабилно. Нека не ве лаже тоа ако некој е скромно облечен дека е не знам каков карактер. Може да е обична шкртица што не му се даваат пари за облека и да нема персоналити а и обратно ако некој носи брендирано не значи по дифолт дека е површен.
Здраво е облеката да ти ја зголеми веќе постоечката самодоверба, но не е здраво ако таа е единствениот извор од кој ја црпиш твојата вредност како личност. Вистинската основа секогаш мора да биде она што си ти одвнатре дури и во најобични, износени тренерки дома.
За мене е небитна комплетно, никако не ми влијае на самодовербата што јас носам. Исто така, многу ми е гајле друг што носи, може да ми се допадне нечиј стил од естетска причина, меѓутоа облеката не ме фасцинира нешо посебно. Патем, во делчето што си го цитирала зборувам за нозете, не за шорцевите. Дека ми се допаѓаат нозете како ми изгледаат поради вежбањето. А шорцот беше еден пижама стил за по дома, само тогаш во тој момент кога ги разголев нозете, си забележав како ми се оформиле. И тоа ми се допадна. Инаку, за мене, по мој личен вкус, на добро оформено тело, скоро сè стои добро.
Во иднина дефинитивно повеќе ќе следам спорт, настап на Мадона со Роналдо и Роналдињо, настапи на Бибер, Шакира, Роби Вилијамс, The Muppets како изненадување, фудбалери се степале и тргале од перика, Трамп го свиркале додека доделувал трофеј, па како типичен нарцисоиден лудак застанал до фудбалерите и се пулел у камера, па оној Џани (не српскиот) го собрал у фазон ,,This way grandpa"... На ова стави ги фудбалерските извајани тела, омг:
Не е флекс да не можеш да прочиташ онлајн параграф/текст подолг од пет реченици. Стварно сме во ситуација кај што треба на луѓето сѐ да им е изџвакано, па и тогаш знак прашалник дали ќе прочитаат, уште помалку па разберат.
Колку само родител може да биде токсичен, и покрај што ти мисли се' најдобро, да се испостави спротивното. Многу сум разочарана. Почна да го прави она што не сакала да и' го прават старите своевремено, на некој начин. Историјата можеби се повторува Стариве се безосетни КРЕТЕНИ. Како се забораваат бе некои работи какооооо Несвесно да се влага у грев..
многу е тешко да се прекине генерациска траума , јас еве се борам да не ги правам истите грешки што сум ги забележала кај моите ама не е едноставно
Има траума? И? Дали мора да ја пренесува на децата таа траума? До коа? На тој начин родителството треба да се преиспита. Не сме дужни ние децата, ја, ти, твоите, некои други небитно, да ни се пренесува страв и паника нонстоп, и да се постапува деградирачки спрема сопствените деца, иако у нивни очи тоа не излеа така Они све знаат најдобро, никад не грешат, све си е таман. Ќе зеам ќе се упукам ако ова си го дозволам бе. Глеј никако значи никако да не грешиш ко нив, биди пример за твоите деца
У тој Гостивар од браќата ќе зуцне некој нешто што гомна ги поеле или не смеат по верско-национална линија, исккучок секако освен коа треба да рокнат некој у име на крвна одмазда ? Ма да најверојатно протест спремаат што ја уапсија онаа нивната...
Никогаш не би прифатил да бидам модератор на јавна личност за без пари на било која платформа, колку и да ми се допаѓа содржината и колку и време да имам за тоа. Не ги разбирам луѓето што молат за да им се даде модератор да им бидат иако знаат дека нема да се платени.