Страшно, не знам дали порано дувал ваков ветер како вчера и денес. Покриви летнати, керамиди излетаа од кровови, дрвја да не зборам. Хаос за кратко време настана.
Најдобра опција на форумот е !Игнорирај ѓи идните пораки! И така нека си везе некој пораки,тебе баш те брига
Според мене ова беше најсилниот ветар некогаш што дувал во Скопје. Не памтам некогаш да имало толку многу искорнати дрва
Пред пола саат е објавено на Точка.ком.мк дека ново невреме од Албанија и Косово се приближува кон Мк.... Ова ќе биде проследено со пообилни врнежи од дожд и град, без појава на силен ветер....
Нека биде ова одјава од мене. Нема повеќе да Ве дружам тука. Слободно може да го банираат или избришат овој профил. Со длабока тага го напуштам форумов. За љубовта на животот мој: - Ќе ми останат во сеќавање сите видувања, сите прегратки, секој мирис, секој трепет . . . И да, еднаш можеш да сакаш во животот, секое отварање и затварање на очите да си тука. Немој да плачеш, оди напред, бегај со сите сили. Ју гона би форевер ин мај харт. Последно што ќе пишам е нека ти биде среќен роденденот на X-ти, предвреме упатувам честитка, да не чекаш порака на денот, оваа е последна. (Прочитав на вибер, но уорис). Чувај се Лавице Некогаш и негде . . . Се одјавувам со двете песни
Сеа ќе пукнам оти не знам која е од форумов... Едит: луѓе кукаат по форумов не можеле да збарат нешто, а овој швалерка си фатил.
Е кажи, на оние лошите, подлите, со лоша предумисла, оние што ќе си го тераат ќефот и ич не ги боли за другите, некако како се им оди напред. Маме нивно....
Жими све ова веќе е станато место во светов за сафари, само не се гледаат животни, странците не посматраат како единки. Се трујат илјадници луѓе, се дознава дека е од вода, излегува пуфла од директорка кажува дека е од храна, за по некој ден со лисици да ја носат со шише флаширана вода Боже мој колку треба да се изместени психички за овие работи, за та пуста партија и столица кловнови ги направија со гомна во устата, literally.