Младите во Битола намерно отидоа за да ги гаѓа со торти, една дури имаше и на плакат голем напишано стегни ме мене со торта и кога ја стегна со цела торта вгла и светнаја, дали слегва долу да се соземи како шо беше качена на рамена кај тој со неа.
Зашто бегале Грчка место Охрид? Јас Охрид стварно го сакам, да си кажам одма. Ама не знам златни, за почеток ставете ебан распоред на комбињата према другите плажи, нека бидат јасно обележани станиците симболично, да не мора ко мрднат да прашуваш секој втор каде чекаш и кога има комбе. Лани на Крф кога бев, на секоја обележана станица си имаше табла кога има автобус не комбе и до каде. Чим се качиш не губи шоферот време да продава карти и враќа кусур него си има кондуктор што ја брка таа работа. А ваму губите пола саат, па имал ситно, па немал, па се гужвате ко сардини уште на влез. Скапотијата е едно. Ама толкава неорганизираност во најтуристичкиот град во државата е стварно срамота
Не ги разбирам луѓето што коментираат на жените што си ги продаваат венчаниците. Кога и да видам таков пост има наплив на коментари од возрасни жени дека било грев, дека си ги чувале нивните, на ќерките, внуките ќе ги дале итн. А немаат поима што се дешава во животот на таа што ја продава, ниту па си гледаат своја работа.
Кого лажат бе оние со апаратине за сладолед дека тоа е actual сладолед? Од кога сладоледот изгледа така како замрзнато смути? Се знае што е сладолед, ладен е но има кремаста и smooth конзистенција.
Само албанка од некое затуцано село блиску пустец, три дечиња и 15 декари тутун. Нит инстаграм да изиграваме кловнови со оганчиња на стори, нит снапчат да праќаме снап од оние тереата на пуфеш шо мирисаат, im done negro. Со посредник со мирази со кози со се одиме кај блискиов сосед да ускратиме на главоболки.
И дилерите ни заминаа веќе за Германија Вчера на концерт во Битола уапсено момче од Германија со дрога
Многу нормално дека ќе дила во странство, помали се шансите да падне. Одредени дроги може да ги поседуваш како за лична употреба легално и да ги дилаш до одредена количина најчесто неколку грама. И така не може да паднат кога носат до дозволени количини. Ама затоа потребни им се повеќе дилери. Во Македонија не можеш да дилаш, затоа што најголемите дилери се џандари и ќе дознаат кој си и веднаш паѓаш. Во странство со добра логистика и екипа која те покрива во позадина со години можеш успешно да функционираш.
Зошто потценувате нечиво знаење, умеење, вештина, снаоѓањe, whatever, на сметка на тоа вие да се издигате, зошто???????????????????? И очекувате да нема реакција? Епа ќе има Патем ја не мислам дека трн у око сум на некој, ја реагирам на вашата реакција кон мене Прва не јадам гомна, прва не закачам, е ако бидам закачана лично, да, гадна сум
Сакам да ви кажам дека бев на Слаткаристика и пријатели и НЕ СТЕ СВЕСНИ КОЛКУ ДЕЦАВА ПОЛУДЕЛЕ.. полно имаше издрогирани, надувани нз какви.. не е можно..
Izmesani cuvstva neznam kade zivotot ke me odnese momentalno nemam volja za zivot se mi se strupa nemam podrska od nikogo ostavena sama na sebe