Ok boomer Последно ко шо знам не можат куќите и становите под земја да ги земат, па да, за кој кур ќе му се хехе Не не, не дочекувам јас газот да ми падни, на 40 години го лапам пиштолот на зајдисонце, врати ми се пак на постот дочитај ме, стави лајкче аман. Со ова шо пиша дека сум дал изјава се почуствував како битна особа, а јас само обичен трол
Знам дека многу превртуваат очи коа вреѓам жени, али као да наречеш створ што ќе се мужи со Крис Ватс, копиле кое си ја уби трудната жена месец дена пред пород и двете ќерки ради швалерката ( и можда со неа ) и ги набута у цефки за вадење нафта, освен ПРОКЛЕТА КУРОПАЧЕНИЧКА ПИК МИ РАСПАЛА ДРОЉА што треба да се надене на кол и она заедно со него на плоштад да не арчат воздух?
Еден период се опседнав со крими документарци, тој ми беше меѓу првите гледани, каков створ пореметен.
Ме фати инает сега, до последен здив на 96 години во пелени ќе плукам по лебот во кам и префаќам домати, дури ме плаќаат инвалидска пензија за неподвижност нивните внуци.
За жал, животот не завршува на 34 степени. Капа, наочари, лесна облека, вода, чадор, и некогаш мора да излезеш и да ги завршиш обврските. Плус и не ги знаеме околностите на тие мајки, можеби детето им се утепало од плачење и морале да излезат надвор, можеби требало да купат нешто и на враќање седнале на кафе, можеби живеат во соседната зграда и излегле на кафе за да мрднат од дома на 20 минути. Искрено, јас дури мислам дека летово е нежно засега. Во јули фатија дождови 2-3 пати и освежи, супер истеравме, а во август знаело да биде и 40+ степени, па некако сум океј со 34 или 36. Далеку од тоа дека не ми е жешко, не сум делулу, ама лето е, нормално дека ќе биде. Само ми е страв дека најжешкото допрва доаѓа и дека и септември ќе биде пекол
Јаоооо и шо кажа сеа? Уште на зајдисонце Креативна смрт, свака част На лајв на тикток? Обавезно линкај тука, сакам да присустувам Колку имаш ти сеа, 14 си? Имаш време до 40 бе, шо брзаш, шо се замараш. На 40 ќе се утепуел пошо стар ќе бил Не можам лајкче да стаам, нема реакции форумов и тој е бумер гревниот И да си и да не си трол, невкусен, грд ти е коментаров, а и злобен, и ко шо реков бумерски, се мешаш у туѓ двор, и немој ти на мене бумер, ја не се избацувам со морбидно - сељачки фори ко тебе.
Многу ме интересира што прелетува низ главата на еден маж додека зема храна од чинија/кутија во фрижидер, ќе испразни значи сѐ, ама чинијата/кутијата ја остава внатре.
Си вика у затвор е што ќе ми напраи а има и луѓе и жени и мажи на коишто фетиш им се такви луѓе и се палат на такви луѓе, ништо чудно за мене болно.
Најново откритие ми се аудио книгите. Едвај чекам да дојде ноќ, да се намали температурата и да излезам на тераса со слушалките
Завчера ми се заглави доставувачот на храна у лифт у зграда едно саат време, и оти немам никад ќеш у мене му реков да ми даде број ќе се чуеме. И му пишувам сеа баш ми е криво за тоа што се деси бла бла, дај ми презиме и имејл да ти пуштам една подарочна картичка што би рекол Гугл преведувачот, и легендава ме пријавил у ВацАп за спам, еве сеа мора ривју да ми прават. Мех, i just saved myself a 30 bucks...
Не ја сфаќам поентата на кафичи каде на сред бел ден ечи музика, и тоа некои хитови што ќе ги слушаш во клуб, не додека пиеш кафе во 16h попладне. Многу е tacky, кичесто, престимулирачко.