Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    4.081
    Допаѓања:
    15.569
    Мислам дека не е ништо посебна, туку дека промената ја прави еден сервисер, што всушност работи и се останато(поправки, замени на батерии и сл). Пренатрупан е со работа и затоа толку се чека изгледа… :?:

2. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    5.084
    Допаѓања:
    21.356
    Цело време ги глеаш надвор у ходникот пред влезна врата?

:worried:

Па делува на психопатско, да.

Као да те прогонуваат..

Чудно е нонстоп да се пред врата бе, деца да не се, да дремат у влез :?:

Ко дете прејако ми беше да седам у влез, дури си се шетав и по ходниците, и секако знаевме да ѕвониме и бегаме :rofl:

Се возевме у лифт по 5-6 деца со еден чичко, а сеа ми е страв од помислата шо ако беше манијак :worried:
    За малце ќе се заглавевме (facepalm)
    На секој спрат застануваше ради едно детиште кое само го викаше лифтот :drunk:

Ми фали и времето коа се качувавме на покривот од гаражата, ниска беше и безбедна си викав :wasntme:
    Све ме влечеа подруми, гаражи и такви простори :rofl:

И типот го памтам шо ни се закани дека ќе не заклучи у гаражата па му дое полиција, а он избега со џипот ко пичка коа му се качија (facepalm)

Го замислував влезот ко некој лавиринт, уште го памтам мирисот кај шо се криев да истражувам шо има на ниво -1 и - 2 под земја :inlove:

Интересно беше да си у зграда.

Модерни бевме со домофон со камера и шифра за влезната врата :rofl:

Ја као некој кој мислиш утре ќе проектира згради, па мери и премерува, запазува детали што све имало, преголема опсесија ми беа зградите тогаш :rofl:

2008 ма врати се бе ;(