Мислам дека не е ништо посебна, туку дека промената ја прави еден сервисер, што всушност работи и се останато(поправки, замени на батерии и сл). Пренатрупан е со работа и затоа толку се чека изгледа…
Цело време ги глеаш надвор у ходникот пред влезна врата? Па делува на психопатско, да. Као да те прогонуваат.. Чудно е нонстоп да се пред врата бе, деца да не се, да дремат у влез Ко дете прејако ми беше да седам у влез, дури си се шетав и по ходниците, и секако знаевме да ѕвониме и бегаме Се возевме у лифт по 5-6 деца со еден чичко, а сеа ми е страв од помислата шо ако беше манијак За малце ќе се заглавевме На секој спрат застануваше ради едно детиште кое само го викаше лифтот Ми фали и времето коа се качувавме на покривот од гаражата, ниска беше и безбедна си викав Све ме влечеа подруми, гаражи и такви простори И типот го памтам шо ни се закани дека ќе не заклучи у гаражата па му дое полиција, а он избега со џипот ко пичка коа му се качија Го замислував влезот ко некој лавиринт, уште го памтам мирисот кај шо се криев да истражувам шо има на ниво -1 и - 2 под земја Интересно беше да си у зграда. Модерни бевме со домофон со камера и шифра за влезната врата Ја као некој кој мислиш утре ќе проектира згради, па мери и премерува, запазува детали што све имало, преголема опсесија ми беа зградите тогаш 2008 ма врати се бе