се правам као да не ги приметувам ама неугодно е сите муабети ми ги имаат слушнато се знаат за мене веќе.Како и да е се одселувам за брзо. Инаку знаам за нив дека се дрогираат мажов и женава и корне на трева од кај нив увек и во лифт коа се они у лифтот корне. хахахахаа и јас со другарки кога бев мала игравме во зграда на влезот и у подрум се симнувавме ни беше ем страшно ем интересно хахахх хахахахаа и јас со другарки кога бев мала игравме во зграда на влезот и у подрум се симнувавме ни беше ем страшно ем интересно хахахх..... Инаку да постојано се пред врата како да немаат други обврски па само влези излези на врата.
Зашто морам да сум толкава будала(извините за изразот)... Кога на другите им треба моја помош ја трчам да им помогнам... Гледам прво на нив да помогнам а подоцна на мене... А сега кога ми требаше нивната помош, сите се правија глуви....
Ебати партнерот ако не можам да споделам проблем и да ме види у моменти на слабост, нека, ќе си умрам со дилдово.
Најнепочитувачка покана мора да е "Дојди ако сакаш". Во смисла, се најдовме во муабет, не те планирав оригинално, но морам да ти спомнам за да не звучам грубо во твои очи. Абе не вели ич поарно, измисли нешто, кој навистина би се осетил посакувано некаде после таква покана. Па потоа ако не појдиш ќе е дека ти не си сакал.
Слично ми се случи, со другарка шо мислев ми е другарка.... Откако беше Шпанија на одмор (со нејзините другарки, така ги нарече, а мене нз за шо ме смета) а бе ја нема. И ја гледам Битола излегва со другарките, и пишувам, ме заборај. А, не, не. Кај нас се испаѓа во 5 до 12. Еве шетаме сега, не знам кај ќе седниме. И ми пишува дојди таму и таму, начекавме маса. И велам, не сакам да сметам. И ми вели, не не сметаш. And guess what? Не појдов, реков ќе излегувам со колешка, демек. Втор пат, ми го вели муабето, 5 до 12 е се кај "нив". Немало договор. Јас си сакам пример кај 12, 13ч, да ми кажиш, вечер во 19ч ќе излеземе. Имам и јас обврски сакам да си го распоредам денот.... Така да другарки 5 до 12 и не те заборавив. Чао.
Зато треба очите убо да си ги отвориме и ушите да ги заостриме кога бираме партнер. Ако партнерот не ми помогне и обратно, зошто ми е? Само за шетање пред народо? Само за секс? Само за да имам некој колку да го покажам? Особено, ако се работи за психички проблем, состојба е тогаш.... Ќе ти се ситат некои, за жал и мене ми се ситеа или потсмеваа. И отсега на никому ништо.
Почнаа градоначалници со стикерчиња на јавни објави, на пример водата во гостивар е сега времето за промени е сега поштите ќе почнат да ги носат обетките од тему на домашна адреса Океј е муциња, не баратајте многу со технолоџија, аце на влезот од скопје со 3 ку*а го напрајвте и во позадина калето на минас тирит од господар на прстените.
У денешно време да немаш кирилица на телефон, т.н. македонска поддршка е пресмешно Шо се филмате не разбирам
Ако треба од партнерот да кријам нешто и да поминувам низ проблеми во тишина тогаш сум со погрешен партнер . Никогаш ама баш никогаш ништо не би сокрила од мм и не ми е замисливо да сокријам ниту пак он од мене, Ако некој треба да крие од партнерот за да не биде искористено подоцна против него тогаш е со погрешна личност .
Нема врска маж или жена. Мене ова ми е инстант deal breaker. Прекинувам секаква врска со таа личност, без разлика дали е партнер, другарка, роднина. Нема шо понатака да дискутираме.
Па ако не се искапиш после праеље манџа нормално е дек ќе копаш на кромит, тоа не е средување, тоа е основна хигиена! АЛО!!!!!!