1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. GymGirl❤

GymGirl❤ Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.072
    се правам као да не ги приметувам ама неугодно е сите муабети ми ги имаат слушнато се знаат за мене веќе.Како и да е се одселувам за брзо. Инаку знаам за нив дека се дрогираат мажов и женава и корне на трева од кај нив увек и во лифт коа се они у лифтот корне.

2. GymGirl❤

GymGirl❤ Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.072
    хахахахаа и јас со другарки кога бев мала игравме во зграда на влезот и у подрум се симнувавме ни беше ем страшно ем интересно хахахх

3. GymGirl❤

GymGirl❤ Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.072
    хахахахаа и јас со другарки кога бев мала игравме во зграда на влезот и у подрум се симнувавме ни беше ем страшно ем интересно хахахх..... Инаку да постојано се пред врата како да немаат други обврски па само влези излези на врата.

На Mrs. right му/ѝ се допаѓа ова.
  4. @crnaovca

@crnaovca Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2025
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    90
    Зашто морам да сум толкава будала(извините за изразот)... Кога на другите им треба моја помош ја трчам да им помогнам... Гледам прво на нив да помогнам а подоцна на мене... А сега кога ми требаше нивната помош, сите се правија глуви....