Само куќа во Охрид.. абе побарај куќа во Брисел, Лондон, Париз.. не охрид еее секој можи во охрид да купи..
Денес научив нов англизам- рејџбек. Поминуваат еден тип до мене и му кажува на другарот - Они ме рејџбекнаа. И сеа као фраер си? Стварно не ги разбирам некои луѓе што постојано си употребуваат туѓи зборови.
Сигурен си? Охрид најскап е моментално. +1, такви имам многу. Што би се рекло по нашки "да те пецни". Дупли пост, сори.
Зависи ако ги потрошиле парите на операција или некој здраствен проблем. Не.. ама во принцип недвижност не се продава ако немаш некој голем план..
Не бре, фала Богу не беше тоа. Едноставно госпоѓата не го сакаше тој стан... Знаеш коа си имаш работа со доминантен карактер кој се инаети Многу ми е криво ден денес, на преубава локација беше Мал влог му фалеше топ ќе беше..
Се прави бизнис инаку кој е попаметен инвестираш еднаш и потоа издаваш на студенти, странци, гости за велигден, си го користиш кога сакаш..
Знам Ние преку лето само го користевме. Татко и' би се превртувал у гроб да знае шо напраија Памтам колку беше против тоа. Толку да не се мислело..
Чувството на поврзување онлајн со луѓе на другиот крај на светот бидејќи ја имате истата болна опсесија за некој фиктивен лик/филм/серија и сл. Wish you were here twin.
Чудно е како човек се менува кога ќе добие дијагноза која му го менува животот. Ми сметаше жештина, сега ја сакам, ми сметаше дожд, сега го сакам, ми сметаше секое годишно време на свој начин, сега уживам во секое на свој начин. Мислев има време да бидам со саканите, сега кога не сум сигурна го правам тоа време, се јавувам често, ги гледам често. Кога не си сигурен дека го имаш цел живот тогаш сакаш секој момент да го искористиш. Седам и си размислувам, кај да е морам да кажам дека не е обична анемија... апластична анемија.
Ја не доаѓам у Мк за на забар, лекар, фризер и депилирање, него да ЈАДАМ! Скара на жар, симит мрсен, пица бурек и бурек со зденка и маслинки, пица со чварки, тоС со помфрит и врат, СЛАДОЛЕД у Ескимо, торта, сладолед со смоква, тенок варен ѓеврек, мекица, свинска пастрмајлија, да си купам овчо сирење, врат, печеница, кулен и чајна, може тепана сол и буковец и си идам не ми чуе. А, и да пијам газирани сокови без да ми изветреат после втора голтка, нарочито Швепс лимон и мандарина оти тука немаааааа.