И хамбургер или чизбургер полн со помфрит и со кечап и мајонез. Лани се поправив кога бев Мк, неможев да се наситам на леб
Сите знајмеда се ку*чме со идеален живот на Инстаграм и да се фалиме. Никој од нас не зборува за тешките периоди што ги поминуваме, за болката, за раните и сл. Премногу сме перфектни во овај неперфектен свет. Да сибнеме розови очила малку, некој период.
Ти се праат другарки, а зад грб Срамота е колку сте дно од карактери. Дволични до коска. Добра бев и чинев, а сеа не чинам а? Сама без никого е нешо најдобро на свет шо може да постои Не остана чоек на денешницава што нема да ти сврти грб Све се пронаоѓаат, све тригери имаат, све им пречи твое размислување, не можат да се носат со нивните страшни одвратни комплекси Гонете се у пичку матер никој не ми треба!!! Апсолутно можам сама, и така е најдобро за мене. Видов одамна тоа шо требаше да видам.
Интересен е фактот што 500 работи ќе заборават што си направил добро за нив, што си им се нашол во животот без мотив и личен придонес, и ќе бидеш усерен за една работа што си ја кажал што си ги тригернал во одреден момент и ќе почнет да сервирет се. За жал многу фејк луѓе што единствена цел им е само лични интереси.
Една госпожа, цел живот ја толерираме шо обавезно касни 10 минути и наоѓа изговори и за нејзе ништо не се вели, као ако таа е со дете, детето тогаш имаше 10 години. Секогаш немаше паркинг за нејзе, а од Центар пешки живее 10-15 минути и секогаш се чекаше последна како принцеза. Цел живот, ради панични напади закаснив, едвај од дома можев да излезам Го сретнале брат ми и одма му рекле: Еве ја чекаме..... И сеа мене брат ми ми префрла до ден денес за тоа.
Тоа е таа нечовечка одлика на луѓето, кога ради една погрешна постапка ти ги оцрнуваат сите добри дела и твои квалитети, и те памтат по лошото само Колку сме станати никакви суштества, да немаш емпатија, да немаш разбирање зашто човек во некои ситуации се однесува на одреден начин, да ти се вади низ нос постојано се', и да ти лепат етикети... Сопствените несигурности увек да се проектираат врз другите.. Не да сме болно општество.. Ова е страшно. СИТЕ ДО ЕДЕН! Нешто што сите си го должиме на себе си е токму ова. Сепак мора да си ја знаеме сопствената вредност. Сам ако не се цениш, од кого очекуваш да те цени?
Зависи од постапката, луѓето како што можат на подобро да се сменат, можат и на полошо, не би толерирала било што само затоа што сме долги години пријатели. Еднаш ко ќе изгубиш почит, макар и делче, после тешко се враќа, не ја гледаш личноста со исти очи.
Јас одам 4 пати во текот на едно лето, не се жалам ич, фала му на Бога пари има, ама на кој му се работи
Кој за што учел, и кој за што ке се снајде, од кукање и плачење ништо не паѓа од небо, а Македонче и 5000 евра плата да му дадеш пак ке кука, веч све видено.
Дај ми 5000 евра па ќе видиш хахахахаха. Да не заборавиме дека повеќе работиме за минималана со многу вложен труд. Ако чинеше тука, немаше поќе од пола народ да бега надвор и да заработува повеќе. И кој како ќе се снајде, точно.
Ја заработувам и тука плата како во Германија, работам да турбо, ама не кукам,и не чекам ништо од небо да ми падне,и све сам сум си овозможил.Така да од кукање имаш само негативности, и незнам зашто мислите дека надвор од Мк е розево, штета што ве лажат, работев и надвор од Мк, и врска нема дека цветаат ружи, зимаш 2000-2500 евра плата, ама направи математика, сметки, кирија, храна, и ке видиш колку остануваат
Никој не рече дека е розево. И не секој може да достигне како тебе. Или има способности како тебе. Премногу би било совршено сите да бидиме исто. И кој рече дека кукаме??? Само ја кажуваме реалноста. Биди си среќен си тоа што го имаш и како и досега ќути си.
Ќути си дома ке си кажуваш, на јавен форум, ке си каже кој што сака, и секој мора да си е спремен на критики. Дај Боже секој да е способен, а верувај е способен, зашто све е до главата, ама ти освен што кукаш на форумов друго не ни знаеш И среќен сум многу со тоа што сум го заработил, зашто со 2 раце све сум си дозволил
Да само што кај нас реалната инфлација медиумиве не ја кажвет, секој трошак е поголем, па и на недвижности ќе ги стигниме западнациве. Не гледам јас народ што заминал странство неубо да живее или да има модел на кола постара од 2020. Ако било подобро тука, ќе се вратеа со плачење.