Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Оу мај гад, ме расположи со ова. :D :hug:

Како добро читање на ситуација, пошто во приказнава, in fact, е вклучена веридба на една од другарките.

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Кај мене у друштво поминаа сите тие тестови: врски, веридби, момински, свадби, имаме и едно дете, и куче, и тој тест е поминат, филтерот се направи одамна, сега чекаме разводи на оние кои не гоустнуваа после свадбите.:rofl: Се шалам. Уствари и не толку, една се разведе и ств. ме прогонува.:drunk:

3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

You just saved yourself 300 bucks. :cash:

4. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Ова како демек само ти не си викната или?
    Во тој случај не ми се другарки повеќе. :?:

eliesaab and bicycle like this.
  5. GirlLove

GirlLove Форумски идол

И јас порано мислев : Леле, ако не одам на работа ќе заостанам како личност, како битие.

Овие неколку месеци ми покажаа дека човек се ќе преживее и дека секој ден расте се по малку и малку.

Со резерва и мининална помош од др страна, почнувам полека да живнувам - психички и физички.

И не.
    Работата не смее да ви е на прво место.

Здравјето гледајте го.

Ако не си здрав - физички, психичко и ментално- не му требаш на никој, не па мислиш некој газда ќе плачи по тебе.

Центете се себеси и вашето здравје и фамилија.

6. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Као, се вратив од странство и ги викав на кафе, и прво рекоа не можат, потоа кога пишав пак ме оставика на seen. Ни situationships ми немаат направено вака. :D

Бтв и јас имам одговорност секако, не може цело друштво да ме гоустнува без причина, ама ме повредува што не комуницираат со мене за проблемот. Да не испадне дека се гледам како жртва.

7. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Сфаќам, грдо чувство е да си отфрлен. Верувам дека повеќето проблеми можат да се решат ако сакаат двете страни да искомуницираат за проблемот наместо да се гоустнува. Никој не е совршен и сите сме правеле некакви грешки. Многу е краток животот да не зборуваме меѓусебно за нешто што можеби нема да е ни битно по 5 години, никој не знае што нѐ чека утре.
    Се надевам ќе го решите проблемот со друштвото.

Srckata28 and GirlLove like this.
  8. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Па добро ти не живееш во Македонија кај што телефонот ѕвони ЦЕЛО ВРЕМЕ, од пациенти, од врски, од колеги... мислиш дека некој кенди креш си игра додека умира некој друг? Мислам, да, лесно е да го кажеш ова кога живееш во цивилизирана земја каде што сите кои работат во болница екшли можат да се посветат на работата.

GirlLove likes this.
  9. Dekoo

Dekoo Популарен член

Буквално.

Иначе дур сум на темава, одговорно тврдам дека гледаа по телефони и пиеја кафиња пошто ја урлав ко ненормален по нив за на крај да ми викнат обезбедување после х саати проседени таму како кактус и гледајќи како никој ништо не превзема. Е од кога си го доби обезбедувањето, тогаш дојде хирург и ги напраи од гомно подоле зашто не реагирале.

Сума сумарум, голем кур, си добив ја повик у 5 сабајле дека починала жената и никому ништо, another one for the books.

Кур да јадат, буквално.

10. Dekoo

Dekoo Популарен член

Да, мислам.

Што бара медицинска сестра у болница каде што врие од пациенти уопште да седи со телефон во раце?

Јас работам со компјутери т.е не сум поврзан со живи битиа па телефонот додека сум на работа не го користам.

Сега ќе ги браниме дека и они се луѓе?

Што е следно? Хирургот на сред операција да стави стори (мада мислам и таква глупост имаше кај нас у башибозуков) пошто ете и он треба да се пофали што работи?

Ви се чудам на паметот и стварно некогаш посакувам да се најдете во слична ситуација т.е на другата страна па да видите колку ви се глупави коментарите.

eliesaab likes this.