1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.826
    Допаѓања:
    13.675
    ДМ-от што ми е во близина истопориле новогодишни ствари, адвент календари, бонбони и чоколади со елки, чорапи и дедомразовци.
    20260926_132829.jpg
    Се ќе беше топ, да не беше денес 26 септември. Луѓе буквално вчера од летен одмор се вратија.

Мислам не е ни чудно што во гринчови се претворивме, негде читав не била иста празничната магија и доживувањето ко порано. Па нормално дека не е, уште лето не поминато, адвент календари ќе почнат од фрижидер да ни излагаат, а тек каде е декември/јануари.

На MeowMeow, Amellie13, nextredstyle и 3 други им се допаѓа ова.
  2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    24.277
    Јас веќе си ја пуштам Мараја:inlove:

На Amellie13 и MarigoldA им се допаѓа ова.
  3. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.674
    Допаѓања:
    47.329
    Истото го имам и ја видено некаде, во октомври новогодишни украси, календари и слични ствари и ми беше многу чудно. Хелоуу, сакам да гледам портокалово, тикви и листови, времето е за cozy атмосфера, не за Дедо Мраз.

На MeowMeow, MarigoldA и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  4. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.915
    Допаѓања:
    64.191
    She's already defrosting :tmi:
    Ама навистина, што им е на луѓево што секогаш сѐ сакаат порано.
    И летото исто, само август што дојде некои почнаа со есенска атмосфера и pumpkin spice latte, а надвор времето беше ко во анусот на Луцифер. 8-|

Е сега дури откако залади ми е есенски муд, Халоуин, ајвар правење :D и pumpkin spice latte, аман има време до Божик и Нова Година олабавете (ова инфлуенсериве посебно). :x
    После само што ќе помини Нова Година ете срциња мечки за Валентајн. Ама тоа е, конзумеризам. Затоа ќе нема магија ко ќе екшли дојди празникот.

На MarigoldA, KiT и nextredstyle им се допаѓа ова.