Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Зборуваат како било во светот, а целиот безначаен досегашен живот го поминале на едно место, пример во дупката скопска *измочана, за истиот тој свет сликата ја формирале од филмови и од бујната имагинација, ќе ти глумат интелектуалци и ќе ти раздаваат магла... Морам оваа зима да земам пасошот и на некое време да заминам, морам повторно да одморам од „луѓето“ кои ја населиле напатенава вукујебина... и кои впрочем ја претвориле во таква.
    А in the meantime, дури сум тука, мора да се поправи времето, кај се природно гнили карактери, кога е дождливо и во ликот се гробари, не можам да ги смислам.

Последна измена: 19 ноември 2014
    На luci22, kolovoz, Mahidevranfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    СДК скоро 5 месеци не сум пишала на форумов нешто откако се роди син ми. Е, сега како full time mom и немам многу време, но ветувам дека во иднина повеќе ќе се дружиме и ќе бидам поактивна. И сакам мноооогу да ги поздравам Теси, Јаготче123, Адина, Рабитче и Викторијааа5. :inlove:

На Adina, Rabbit, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  3. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    На крајници си имав,страшна ангина,но после гаргара со ракија,болката мина. Океј,не скроз,ама подобро се осеќам. Пиев антибиотик,примав инекција,гаргара со бедатин... и ракиичката највеќе делуваше. Се гледа дека учам медицина бе. Докторка со алкохол 8-|

На Dream-Girl, luci22, Sunshine.Sunshine и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Си одиш дома,пукнала цевка,во маало нема вода.
    Ветер дува како на Сибир ( не дека знам какво е таму,ама сигурно дува многу :D) и не можеш парното на дрва да си го запалиш,оти ќе дувне наеднаш и ќе ти го изгаси.
    Притоа,во процесот примаш чад од печката доволно да се онесвестиш и да ги видиш ангелите.И сакаш да се измиеш,ама даааа,нема вода.
    И дворот полн лисја,ама пошто ем дува,ем мокро од вчера,се залепиле и изгледа како рај за црвите.
    Уште некоја жица да се скине,да снема струја и да тргнам да пливам во Вардарот.
    У принцип,лош ден |(

На Teodora*, ludoto19, Sunshine.Sunshine и 5 други им се допаѓа ова.
  5. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Многу ме фаќа срам кога некој возрасен човек го поздравам со Здраво, а он ми враќа со Добар ден:emo:

На SparkyAngel, EMoonlight, Mrs.Cuper и 12 други им се допаѓа ова.
  6. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Реномирана фирма бара******** ве молиме вашето цв и фотографија да го испратите на е
    маил eptensumglup@hotmail.com.
    Господине Ептен Глуп би сакале ли вие да ми испратите мене годишен извештај за работењето на вашата фирма,ликвидост, потврда од пиом за исплатени придонеси, и две слики една од профил една од анфас,доколку испратите и од работните простории ќе се смета за предност.
    Само ако влезете во потесен круг ќе бидете контактирани.
    Со почит Деббие Легговска

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Папи, ова од пред недела дена... само не кај нас... :D

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Здраво, јас сум Daydream и сум најголемиот баксуз во светот. :@

На EMoonlight, sweet-cherry, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Емотивна уцена ... немојте никогаш тоа да го правите. Дозволете некому да ве сака за промена.

На SparkyAngel, EMoonlight, Agrona и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.189
    Лесно е да се напише зборот „Те сакам“ за жал некои не ни знаат какво чувство треба да имаш во градите, за да можеш некому тоа да го кажеш а да го има вистинското значење.

Последна измена: 20 ноември 2014
    На EMoonlight, kala21, Teodora* и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.196
    Не знам за другите, ама од Марфиеви закони, мене најмногу ме бие оној кога најомилената, и најсовршената песна што некогаш постоела ја пуштаат на радио на крајот на возењето. :|

На eliesaab, EMoonlight, sweet-cherry и 13 други им се допаѓа ова.
  12. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.033
    Допаѓања:
    36.170
    СДК... Како што не можете да направите ручек само од зачини, така не можете да создадете стабилна животна кула без цврста основа.
    Темелите се почеток од кој и врз кој нешто се прави, се гради, се продолжува, се развива.Ако ја занемарите нивната цврстина, не очекувајте покривот да ве заштити.Колку и да се трудите да ги поправите нештата, јазот не се премостува...

На eliesaab, EMoonlight, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  13. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    nekogas e dobro barem 5 min da se isplacis za da ti se olesni

На SparkyAngel, eliesaab, EMoonlight и 8 други им се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.116

А да го гледате вие ова. Ќе се разнежите.

На tessie, Teodora*, zalosna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.095
    gledano mnogu zalno ;( zivotov maki pisuva

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Мирна ноемвриска ноќ. Чисто небо.
    Подизгребана грамофонска плоча. Грамофон откопан од купот во оставата прелиен со глазура од прашина.
    Какао.
    Мачката ти преде во скутот.
    kiss-and-make-up-mel-thompson.jpg

На DzingrlakaDzikica, eliesaab, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  17. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.361
    Се пакувам. На две на три. Луди ли се овие бе само рачен багаж за цели три дена сметаат на човек му е доста. Само каблите додека ги соберам, дај од телефон, дај од камера, дај од таблет, адаптери, па и набројаниве машинерии фрли во торбето, е ќе треба изгледа гаќите да си ги облечам едни врз други и на мене да си ги носам?! Како кога ги шверцавме на бугарска граница на времето :tmi:

Маж ми синоќа, ама му игра некое ребро, додека ме опита имам ли евра, му викам имам за таксиња натам и навам друго ќе ставам по картици, и така целиот озбилен, ама да се договориш за цената пред да седнеш, оти да не „те вози„ :!: Чекај, чекај, чекај, ти забораваш тебе кој те има учено да се пазариш по пазари? :fubar:Мене брат бугарски таксист не ме „вози„ ти најде школо да ми даваш. Абе џигер, злато, се секира човекот, така лесно не се пушта жена :smirk:

Туку, додека ми е на мисла. Гледам една сијалица цркнала во кујната. Да станам да ја сменам на брзинка додека не сум ја изумила, оти така лесно не се остава маж :rofl:

На Pirana, Trnche, ines.h и 15 други им се допаѓа ова.
  18. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Лета времево ита, 30ка назира и ко за беља иде Каролина на плејлиста ми пее за година две ќе помине се и ме фаќа страв и трепет. Бррр

На Annath, ozbilnazena, senza.parole и 3 други им се допаѓа ова.
  19. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.188
    Допаѓања:
    27.411
    Денес му е роденден на брат ми.Се радувам да го гледам моето сонце како расте.И колку и да го нервирам пак е скромен:sun:.Тој е најскромното суштество што го познавам.Не се лути не се мршти.Секогаш е насмеан.Не знам дали сум единствена која се радува на роденденот на брат ми отколку на својот?Среќата е непроцелнива,но да имаш брат е уште повредно богатство.Кога сум среќен тој е тука да биде до мене,да биде среќен со мене.Кога сум тажна тој е тука до мене да ме насмее.Среќен роденден :hug: :^::sun:

На luci22, eliesaab, Mahidevranfan и 7 други им се допаѓа ова.
  20. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Не знам за вас, ама јас сакам кога денот ми е исполнет со обврски. Ми се допаѓа кога целиот распоред ми е пополнет и немам време да размислувам за проблеми и да си го тупам мозокот. Го обожавам тоа, иако на крајот од денот сум преморена. Обожавам кога сум продуктивна :)

На eliesaab, Mahidevranfan, Giovanna и 8 други им се допаѓа ова.